SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK

A Földközi-tenger legnagyobb szigete, az egyik legfontosabb kikötési pontja a hajós körutazásoknak a mediterrán térségében. 

Tengerjáró hajók Palermo, Messina és Catania városainak kikötőiben állnak meg. Gyönyörű helyek, remek kirándulások vagy strandok várják Önt.

Messina

Messina Szicília kapuja, mely a sziget Észak-keleti részén található közel a szárazföldhöz. Hangulatos utcákban sétálhatunk melyeket Antik paloták és templomok szegélyeznek. Az óváros szívében található a székesegyház, melynek harangtornyában a világ legnagyobb mechanikus óráját láthatjuk, ha délben érkezünk az „Ave Maria”-t is hallhatjuk.  Csodáljuk meg a templom előtt található 16. századi szökőkutat.

Palermo

A színek, az ízek és a nyüzsgő utcák jellemzik Palermo városát. Szicília termékeny medencéje ez a terület narancsligetekkel és öblökkel. Nézzük meg a város piacát a La Vucciria-t ahol minden földi jót láthatunk. Sétáljunk a hangulatos történelmi városközpontban élvezzük a hangulatot és kávézókat.

Catania

Ez a pompás város gazdag történelmi és kulturális emlékekben, az eredetileg görög város az idők során többször megsemmisült majd újjáépült. A város szimbóluma az elefánt, mellyel sokszor találkozhatunk a város felfedezése alatt. A helyi borokat mindenképpen kóstoljuk meg.

Már: 629 EUR-tól / fő / 7 éj

SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK SZÍCILIA, OLASZORSZÁG HAJÓUTAK