Costa Cruises hajóutak

A mediterrán és a Földközi-tengeri hajóutak olasz szakértője!

Hajózzon a C betűvel és és hangolódjon rá az Costa hajóútjaira és a Costa Cruises által nyújtott hangulatra. A 4*--os hajótársaság ár – érték arányban az egyik legjobb választás.

Costa Cruises új biztonsági és egészségügyi szabályzata:
 

Bemutatkozás
 
Olaszország legnagyobb utazásszervező cége a Costa Crociere. A hajótársaság a Carnival Corporation cégcsoport része. A Costa Crociere vállalat részei a Costa Cruises és az Aida Cruises márkák. 
 
A Costa Cruises hajótársaság jelen pillanatban 13 óceánjáró üdülőhajót üzemletet, melyek összesen kb. 40.000 vendég befogadására képesek. 
 
Legfőbb úticéljai a Földközi-tenger és a Mediterrán térség mellett, Észak-Európa és a Balti-tenger, Észak és Közép-Amerika, Karib-tenger, Indiai-óceán térsége, Arab Emírségek. 2017 – 2021 között 6 új hajót állítanak forgalomba, melyek esetében fontos szempont a
kényelem mellett a környezetünk megóvása.
 
A Costa hajótársaság már több, mint 70 éve testesíti meg az olasz stílust. A társaságnak megalakulása óta az a célja, hogy az olasz vendégszeretettel együtt mutassák meg a világ leglegnyűgözőbb helyeit bármelyik kontinensről is legyen szó. 
 
A Costa az egyetlen hajótársaság , mely olasz zászló és felségjel alatt hajózik, számukra fontos kötelesség és felelősség az olasz értékek képviselete. 
 
A hajótársaság első útja 1948. március 31-én indult, az útvonal Genova – Buenos Aires volt, az Anna C hajóval. 1957-ben a világon elsőként állították forgalomba a kifejezett üdülő hajót a Franca C. 2015-ben lépte át a hajótársaság az 1 millió utas számot éves szinten. 
 
Costa volta az első hajótársaság, mely megkapta a Green Star minősítést. Ez a minősítés azt jelenti, hogy a RINA tanúsítványa szerint a Costa óceánjáró hajói környezetvédelmi szabályoknak maximálisan megfelelnek valamint a tenger és levegőt a védve üzemelnek. 
 
Várjuk önt is a fedélzeten!
 


 

Costa Cruises - mediterranhajoutak.hu


Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak