Costa Cruises hajóutak

COSTA CRUISES HAJÓUTAK 2024 - FÖLDKÖZI-TENGER, ÉSZAK-EURÓPA ÉS MEDITERRÁN TÉRSÉG

A mediterrán és a Földközi-tengeri hajóutak olasz szakértője új és gyönyörű hajók Genova, Savona, Róma indulással 2024. tavasz, nyár, ősz!

Fantasztikus útvonalak, kihagyhatatlan luxushajók, akár all inclusive ellátásssal! Pihenjen és nyaraljon a Costa hajóútjain! A 4*--os hajótársaság ár – érték arányban az egyik legjobb választás.

Minden a hajó különleges és egyedi egy szelet kis Olaszország, válassza akár a Costa Firenze, a Costa Venezia, vagy Costa Toscana luxushajót az élményben nem fog csalódni!

ÚTICÉLOK, DESZTINÁCIÓK, FLOTTA, HAJÓUTAK: 
 

COSTA PROMO AKCIÓ - Costa Cruises hajóutak 2024. tavasz, nyar, ősz - Előfoglalás

COSTA PROMO AKCIÓ: Gyerek ingyen utazik + My drinks alkoholos és alkoholmentes italcsomag

HAJÓUTAK, AJÁNLATOK:


 
A Costa Crociere 70 éve testesíti meg az olasz stílust és vendégszeretetet. Mindig is az vezérelte a hajótársaságot, hogy bemutassák a vendégeiknek a világ leglenyűgözőbb helyeit, és fedezzenek fel a különböző úti célokat, az öt kontinens különböző kultúráit. Az egyetlen olasz lobogó alatt közlekedő hajótársaságként felelősségünk és kötelességünk az olasz értékek nagyköveteként fellépni a világban, és képviselni kikötőkben.

ÚTICÉLOK, DESZTINÁCIÓK, HAJÓUTAK

FÖLDKÖZI-TENGER KELETI RÉSZE, ADRIAI-TENGER, GÖRÖG-SZIGETEK, KELET-MEDITERRÁN TÉRSÉG HAJÓUTAK

729 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés 

FÖLDKÖZI-TENGER NYUGAT HAJÓUTAK
MEDITERRÁN TÉRSÉG 

629 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

ÉSZAK-EURÓPA, BALTI-TENGER, SKANDINÁVIA, NORVÉG FJORDOK, IZLAND ÉS GRÖNLAND HAJÓUTAK

559 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

KÖZEL-KELET, PERZSA-ÖBÖL,
ARAB-ÖBÖL-DUBAI

479 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

KELET-KARIB TÉRSÉG, NYUGAT-KARIB TÉRSÉG, DÉL-KARIB TÉRSÉG

349 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

DÉL-AMERIKA TÉRSÉGE

689 EUR-tól / fő / 9 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

VILÁGKÖRÜLI HAJÓUTAK

13.499 EUR-tól / fő / 115 éj

Ajánlatkérés


Costa Cruises - luxushajók, flotta, információk

Costa Cruises

Flotta, hajók , információk 

Tovább a hajókra

 

Costa Cruises hajótársaság Bemutatkozás

Olaszország legnagyobb utazásszervező cége a Costa Crociere. A hajótársaság a Carnival Corporation cégcsoport része. A Costa Crociere vállalat részei a Costa Cruises és az Aida Cruises márkák. 
 
A Costa Cruises hajótársaság jelen pillanatban 11 óceánjáró üdülőhajót üzemletet, melyek összesen kb. 40.000 vendég befogadására képesek. 
 
Legfőbb úticéljai a Földközi-tenger és a Mediterrán térség mellett, Észak-Európa és a Balti-tenger, Észak és Közép-Amerika, Karib-tenger, Indiai-óceán térsége, Arab Emírségek. 2017 – 2021 között 6 új hajót állítanak forgalomba, melyek esetében fontos szempont a
kényelem mellett a környezetünk megóvása.
 
A Costa hajótársaság már több, mint 70 éve testesíti meg az olasz stílust. A társaságnak megalakulása óta az a célja, hogy az olasz vendégszeretettel együtt mutassák meg a világ leglegnyűgözőbb helyeit bármelyik kontinensről is legyen szó. 
 
A Costa az egyetlen hajótársaság , mely olasz zászló és felségjel alatt hajózik, számukra fontos kötelesség és felelősség az olasz értékek képviselete. 
 
A hajótársaság első útja 1948. március 31-én indult, az útvonal Genova – Buenos Aires volt, az Anna C hajóval. 1957-ben a világon elsőként állították forgalomba a kifejezett üdülő hajót a Franca C. 2015-ben lépte át a hajótársaság az 1 millió utas számot éves szinten. 
 
Costa volta az első hajótársaság, mely megkapta a Green Star minősítést. Ez a minősítés azt jelenti, hogy a RINA tanúsítványa szerint a Costa óceánjáró hajói környezetvédelmi szabályoknak maximálisan megfelelnek valamint a tenger és levegőt a védve üzemelnek. 
 
Várjuk önt is a fedélzeten!
 


Érdeklődését ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
VAGY:
 


Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak Costa Cruises hajóutak