Royal Caribbean International hajóutak

Royal Caribbean International hajóutak 2023-2024!

Élje át az igazi hajózás élményét a Royal Caribbean luxushajóin a Földközi-tengeren, Észak-Európában, a Norvég Fjordok a Balti-tenger és Skandinávia, a Brit-szigetek vagy Kelet-mediterrán térségben!

A 4*+-os luxushajók és a világ legnagyobb tengerjáró hajója a Wonder of the Seas várja Önt, olyan élményekkel, mint a drótkötél pálya, nyitott Central Park élő növényzettel, 15 emelet magasból induló csúszda, éttermek és bárok.

Indulhat Ravenna, Róma, Barcelona, Amszterdam, Koppenhága, Southampton kikötőjéből tavasztól – őszig!

Útvonalak, hajóutak, árak, ajánlatok:
 

Fedezze fel a világ legjobb hajóit!

A Royal Caribbean luxushajói elviszik Önt a napsütötte Görög-szigetektől és Kanári-szigetek partjaiig, vagy a gyönyörű karibi szigetektől Ázsia csodálatos partjaiig. A hajóinkon a tengeren töltött napokon sem unatkozik, mert számos szórakozási lehetőséggel, élményekkel, éttermekkel és bárokkal várjuk Önt a fedélzeten! Nem számít, melyik hajót választja, melyik hajót választja a Royal Caribbean flottájának minden hajója tele van izgalmas élményekkel.

Úticélok, desztinációk, hajóutak

FÖLDKÖZI-TENGER KELET, GÖRÖG-SZIGETEK, ADRIAI-TENGER
KELET-MEDITERRÁN TÉRSÉG HAJÓUTAK

596 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés 

FÖLDKÖZI-TENGER NYUGAT HAJÓUTAK
MEDITERRÁN TÉRSÉG

592 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

ÉSZAK-EURÓPA, BALTI-TENGER, SKANDINÁVIA, NORVÉG FJORDOK, IZLAND ÉS BRIT-SZIGETEK HAJÓUTAK

665 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

NYUGAT-KARIB TÉRSÉG, KARIB-TENGER NYUGAT - MEXIKÓ, JAMAIKA, KAJMÁN-SZIGETK

504 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

KELET-KARIB TÉRSÉG, KARIB-TENGER KELET
ST. MAARTEN, BAHAMÁK, PUERTO RICO

650 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

DÉL-KARIB TÉRSÉG, - ARUBA, BONAIRE, CURACAO, ST. LUCIA, ST. KITTS 

416 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

BAHAMÁK ÉS FLORIDA

368 EUR-tól / fő / 4 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

USA NYUGATI PART ÉS MEXIKÓ

600 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

ALASZKA ÉS KANADA

582 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

KANADA ÉS NEW ENGLAND

569 EUR-tól / fő / 5 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

ÁZSIA, DÉL-KELET ÁZSIA

781 EUR-tól / fő / 5 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

 

Royal Caribbean International - luxushajók, flotta, információk

ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL

Flotta, hajók , információk 

Tovább a hajókra

 
 

Royal Caribbean International hajótársaság bemutatkozás

A világ egyik legnagyobb hajótársaságát 1968-ban alapították meg. A több, mint 50 év alatt megszámlálhatatlan díjat nyert a hajótársaság. Jelenleg 26 luxushajóval rendelkezik! Hajóik és hajóútjaikkal az egész világot bejárhatjuk és mellé fantasztikus programokon vehetünk részt!

Társaság hajóit sokféleképpen nevezik, de talán a legtalálóbb kifejezés rájuk a „büszke óriások”! Luxus hajóik a világ legnagyobb és legmodernebb tengerjáró hajói. Flotta hajói csak a 4 és 5 csillagos kategóriát képviselik igazi vízen úszó városok. Olyan ingyenes szolgáltatások várják Önt a Royal Caribbean hajóúton, mint pl. a drótkötélpálya, szörfpályák, szabadesés szimulátor, mászófal, dodzsem pálya, görkorcsolya pálya, lélegzetelállító csúszdák, kosárlabda pálya, sétáló utca, nyitott élőnövényzetes park, vízi színház, jégpálya és még sok minden más...
 
Különböző hajóosztályai mind- mind egyedülálló lehetőséget nyújtanak, melyek mindegyike már önmagában egy úti céllá vált. Hajóinkon kiemelkednek az étkezési lehetőségek, a szórakozási lehetőségek, a családi programok, az attrakciók és a fantasztikus show műsorok.
 
A Royal Caribbean International hajóutakkal a világ minden tájára eljuthat Az Északi foktól az Antarktiszig, Ausztráliától Hawaiig. A világ több mint 100 legszebb kikötőjében állnak meg a hajói. Kiemelt desztinációi a Karib-térség, A Bahamák, Ausztrália és a Csendes-óceáni szigetvilág, Ázsia, Hawaii, AZ USA keleti és nyugati partvidéke.
A Royal Caribbean hajók fedélzetén mindenki megtalálja, amit keres. Nincs két egyforma nap, számtalan lehetőség közül választhat, akár az izgalmakat, akár a nyugalmat keresi.
 
Várjuk Önt is a fedélzeten!
 

  • ROYAL CARIBBEAN ÚJ ÁRPROGRAM: NON-REFUNDABLE DEPOSIT PROGRAM! 
    A nem visszatéríthető depozit-os” (NRD-s) árak az aktuális akciós áraknál is kedvezőbbek lehetnek, és további extrák járhatnak hozzájuk (pl. Onboard Credit).

  • ROYAL CARIBBEAN GROUP - CRUISE WITH CONFIDENCE – ÚJ KÖNNYÍTETT ÉS RUGALMAS LEMONDÁSI / MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK!
    Minden utas, aki 2022. március 31-ig új hajóutat foglal, amely 2022. szeptember 30-át megelőző indulású, vagy már meglévő foglalása van, utazását a következők szerint lemondhatja, ill. módosíthatja legkésőbb 48 órával a hajóút indulása előttig.


 
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken! Mediterranhajoutak.hu - Utazom.com hivatolos Norwegian Cruise értékesítő.
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
VAGY:
 

Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak