Royal Caribbean International hajóutak

Élete kalandja várja! Ha a Royal Caribbean International hajóiról, hajóútjairól van szó egy dolog jut eszünkbe mégpadig az, hogy Nincs lehetetlen. A hajótraság meghaladja az elvárásait és hihetetlen élményeket nyújtanak. Ezekből az élményekből lesznek az életre szóló emlékek, melyek hatására mindig visszatér egy Royal Caribbean hajóra! A büszke óriások várják Önt!
 

 

 

Bemutatkozás

A világ egyik legnagyobb hajótársaságát 1968-ban alapították meg. A több, mint 50 év alatt megszámlálhatatlan díjat nyert a hajótársaság. Jelenleg 26 hajói az egész világot bejárják és mellé fantasztikus programokat is kínálnak.

Társaság hajói sokféleképpen nevezik, de talán a legtalálóbb kifejezés rájuk a „büszke óriások”! Hajó a világ legnagyobb és legmodernebb tengejáró hajói. Flotta hajó csak a 4 és 5 csillagos kategóriát képviselik igazi vízen úszó városok. Olyan ingyenes szolgáltatások várják Önt a Royal Caribbean hajóin mint pl. a drótkötélpálya, szörfpályák, szabadesés szimulátor, mászófal, dodzsem pálya, görkorcsolya pálya, lélegzetelállító csúszdák, kosárlabda pálya, sétáló utca, nyitott élőnövényzetes park, vízi színház, jégpálya és még sok minden más...

Különböző hajóosztályai mind- mind egyedülálló lehetőséget nyújtanak, melyek mindegyike már önmagában egy úti céllá vált. Hajóinkon kiemelkednek az étkezési lehetőségek, a szórakozási lehetőségek, a családi programok, az attrakciók és a fantasztikus show műsorok.

A Royal Caribbean International hajóútjain a világ minden tájára eljuthat Az Északi foktól az Antarktiszig, Ausztráliától Hawaiig. A világ több mint 100 legszebb kikötőjében állank meg a hajói. Kiemelt desztinációi a Karib-térség, A Bahamák, Ausztrália és a Csendes-óceáni szigetvilág, Ázsia, Hawaii, AZ USA keleti és nyugati partvidéke.

A Royal Caribbean hajók fedélzetén mindenki megtalálja, amit keres. Nincs két egyforma nap, számtalan lehetőség közül választhat, akár az izgalmakat, akár a nyugalmat keresi.

Várjuk Önt is a fedélzeten!

royal Caribbean International hajóutak - lin

Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak