MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK

Ismerje meg Málta szigetét és Valletta városát Földközi-tengeri hajóútjaink valamelyikén!

Ahogy közeledünk az Európa és Afrika között található kis szigetországhoz a luxus hajónkkal, feltűnik a város jelképe az aranyszínű kupola. A 16. századi templom csak egy a sok felfedezésre váró hely közül.

Egész Valletta az UNESCO világörökség részét képezi, fedezze fel a Szent János székesegyházat a gyönyörű barokk szentélyével, mely a máltai lovagok gazdagságát tükrözi. Sétáljon a nagymester palotájában, élvezze a csodálatos panorámát a Grand Harbourból a tengerparti erődből, mely 1530-ban épült.

Ha nagyobb kirándulást szeretnék tenni itt tartózkodásunk alatt, kirándulhatunk Camino aprócska szigetére, ami a kék lagúnáról nevezetes, érdemes megnézni a Blue Grotto-t a csodálatos teremészeti képződményt, de ha strandolni szeretnénk a Gozo szigetén lévő Ramla-öbölbe is ellátogathatunk ahol festői homokos strand vár minket.

 

Már: 649 EUR-tól / fő / 7 éj

MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK MÁLTA, VALLETTA HAJÓUTAK