MSC Cruises hajóutak

Az olasz tradíciók és a vendégszeretet, mediterrán konyha, ötvözve az elegáns hajózással ez az MSC Cruises. Ha szereti a kisebb vagy akár nagyobb hajókat akkor az MSC Cruises remek élményt fog nyújtani Önnek a tengereken!

 

 

Bemutatkozás

A Nápolyban 1987-ben alapított Mediterranean Shipping Company rövidített nevén az MSC Cruises máig olasz kézben lévő hajótársaság. Mottója mi más is lehetne, mint az, hogy: Szép. Szenvedélyes. Olasz. A társaság filozófiájában és hajók stílusában is megjelenik hangsúlyosan az olasz vendégszeretet, kultúra és mediterrán hangulat.  A társaság büszke gyökereire és ezt szeretnék is megmutatni az utasaiknak.

Ez a mediterrán stílus és olasz design valamint a csodálatos hajóik, felveszik a versenyt világ élvonalával. A hajótársaság célja, egy tökéletes nyaralás biztosítása a tengerhajózás világában.

A hajótársaság flottája az elmúlt években dinamikus növekszik, jelenleg 18 hajóból áll. A hajók fedélzetén mi mással, mint hamisíthatatlan olasz hangulattal találkozhatunk természetesen elegáns stílusban. A flotta számos díjat a hajózás világában a gyönyörű formatervezésükért, és az innováció tekintetében. Minden hajón Concierge szolgáltatás működik az utasok kényelme érdekében.

2003-ban indult el a flottabővítési programjuk, melynek keretében az amerikai piacra is betörtek, ennek keretében bocsájtották vízre az új Seaside és Vista osztályú hajókat.

2022-ben pedig a tervek szerint útra kel az első World Class osztályú hajó, melynek még 3 testvére készül el 2026-ig. A 6850 főt befogadó hajó, 200.000 bruttó regisztertonna súlyú lesz és 330 m hosszú.

Várjuk Önt is a fedélzeten

MSC Cruises hajóutak - link

MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak MSC Cruises hajóutak