HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA

HAJÓUTAK DUBLINBÓL 2024. - BRIT-SZIGETEK, ÉSZAK-EURÓPA

Induljon nyaralására és pihenjen a Brit-szigeteki vagy Észak-európai hajóutak valamelyikén!

Az egyik legfiatalosabb város Dublin, tele van energiával, kreativitással. Közvetlen repülőjárattal elérhető Budapestről.Dublin emellett történelemmel és kultúrával áthatott város, fedezze fel Temple Bár negyedet, a hangulatos macskaköves utcáival, melyek történelme a középkorig nyúlik vissza. Nézzük meg a Malahide-kastélyt, mely az 1100-as években épült és persze a Szent Patrik székesegyházat.

Sétáljon át az 1816-ban épült Ha’ Penny hídon, nézze meg az Ír Nemzeti múzeumot, ahol megtekintheti a híres Kells-könyvet és megismerheti az ókori kelta történelem emléktárgyait. Este pedig a vacsoránkat fogyasszuk a város 1000 kocsmájának és éttermének valamelyikében egy finom ír sörrel és másnap indulhatunk is luxushajóutunkra.

HAJÓUTAK, AJÁNLATOK:
A nyaralás legjobb kombinációja, luxushajóutak, városlátogatás, gyönyörű vidéki természet, történelem és kultúra!
 
Ha Brit-szigeteki hajóutakat választja az egész utazást át fogja hatni a történelem és a szépség. Legendák, gyönyörű falvak, nádtetős házak, kastélyok és templomok, csodás környezet. Hajóútjainkkal eljuthat Észak-Írországba, Belfastba a Titanic múzeumba, a régi hajógyárba, Írországba, ahol zöldellő dombok, helyi kocsmák, a híres ír whiskey és Dublin remek hangulata várja. Eljuthatunk Skóciába a skót felföldre, Loch Ness-be, Urquhart kastélyba, Glasgowba és még sok más gyönyörű helyre.
 
A hajóút előtt vagy után ne hagyja ki London meglátogatását, ahol várja Önt többek között a Buckingham Palota, a Westminster- apátság, a Tower Bridge s a többi lenyűgöző londoni látnivaló.
 

 
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen irodánkban. 
 
Tel.: 5013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
VAGY:

HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK DUBLINBÓL, BRIT-SZIGETEK ÉS ÉSZAK-EURÓPA