Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak

Hajóutak Atlanti-óceán partvidéke, Kanári-szigetek 2022-2023 tavasz, nyár, ősz! 

Szálljon hajóra Southampton vagy az olasz kikötőkben és induljon el egy igazán különleges hajóútra, melyen megismerheti Az Atlanti-óceán európai partvidékét.

Az Ibériai-félsziget legszebb helyeit járják be a hajóutak Normandiától egészen Madeira szigetéig. Megcsodálhatja a Franciaország észak-nyugati partvidékét, Baszkföld nevezetességeit Santiago De Campostalla városát, Portugália ékköveit Portótól Lisszabonig, a Gibraltári-szorost, pihentet a Kanári-szigeteken, felfedezheti Madeira csodálatos szigetét. Válassza 8 vagy 14 éjszakás hajóútjainkat és élvezze ezeket a hajóutakat.

KIEMELT HAJÓUTAK, AJÁNLATOK

AZ ATLANTI-ÓCEÁN PARTVIDÉKE - NORMANDIA ÉS BASZKFÖLD CSODÁS PARTJAI - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - 2022. június 16-24.

ROYAL CARIBBEAN - ANTHEM O THE SEAS LUXUSHAJÓVAL 4*+

Időpont: 2022. június 16 - 24. – (9 nap / 8 éj)
 
Utazás: menetrendszerinti repülő járattal és az Anthem of the Seas luxushajóval
 
A hajó útvonala: Southampton, Nagy-Britannia - tengeren - La Rochelle, Franciaország - Bilbao, Spanyolország - La Coruna, Spanyolország - tengeren - Le Havre, Franciaország - Southampton
 
Hajó: Anthem of the Seas 4*+
 
Ár: Belső kabinban 1.875 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár
 


2., KANÁRI-SZIGETEK, MAROKKÓ ÉS MADEIRA - 14 éjszakás hajóutak – All Inclusive – Costa Pacifica

 
Hajó: Costa Pacifica
 
Indulási és érkezési kikötők: Savona, Olaszország és Barcelona, Spanyolország
 
Útvonal: Savona-Marseille-Barcelona-tengeren-Casablanca-tengeren (2 nap)-Praia Da Vitoria-Ponta Delgada (2nap)-tengeren(2 nap)-Malaga-tengeren-Savona
 
Indulási időpontok: 
2022. ápr. 01., 15., 29. máj. 13., 27. szept. 30. okt. 14. 28. 
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 1.429 EUR-tól / fő / 14 éj - italcsomaggal - teljes ár 
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.699 EUR-tól / fő / 14 éj - italcsomaggal - teljes ár 
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.879 EUR-tól / fő / 14 éj - italcsomaggal - teljes ár 
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.989 EUR-tól / fő / 14 éj - italcsomaggal - teljes ár 
 


3., SPANYOL ÉS FRANCIA PARTOK MENTÉN - 7 éjszakás hajóutak – ANTHEM OF THE SEAS LUXUSHAJÓ 

 
Hajó: Anthem of the Seas 
 
Indulási és érkezési kikötők: Southampton (London), Nagy-Britannia
 
Útvonal: Southampton - tengeren - La Rochelle (Bordeaux) - Bilbao - La Caruna - tengeren - Le Havre - Southampton
 
Indulási időpontok: 
2022. máj. 22. jún. 17. szept. 04.
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 880 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 985 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.156 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.224 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
 


4., KANÁRI-SZIGETEK FEFEDEZÉSE - 12 éjszakás hajóutak – ANTHEM OF THE SEAS LUXUSHAJÓ 

 
Hajó: Anthem of the Seas 
 
Indulási és érkezési kikötők: Southampton (London), Nagy-Britannia
 
Útvonal: Southampton - Tengeren - Vigo - Lisszabon - Tengeren - Lanzarote - Gran Canaria - Tenerife - Madeira - tengeren - La Caruna - Tengeren - Southampton
 
Indulási időpontok: 
2022. jún. 05. szept. 11., 23. okt. 05.
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 1.719 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.790 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.925 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 3.199 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
 


5., ATLANTI-ÓCEÁN PARTVIDÉKE - 9 éjszakás hajóutak – Celebrity Silhouette - All Inclusive 5* 

 
Hajó: Celebrity Silhouette 
 
Indulási és érkezési kikötők: Southampton (London), Nagy-Britannia
 
Útvonal: Southampton - Tengeren - La Rochelle (Bordeaux) 2 nap - Bilbao - La Coruna - Vigo - tengeren - Le Havre - Southampton
 
Indulási időpontok: 
2022. ápr. 21. júl. 23., szept. 10., 30. 
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 1.544 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár - italcsomaggal, wifivel, szervízdíjjal
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.934 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár - italcsomaggal, wifivel, szervízdíjjal
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.950 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár - italcsomaggal, wifivel, szervízdíjjal
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 4.244 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár - 5 ajándékkel
 


LÁTNIVALÓK, ÉRINTETT KIKÖTŐK – Atlanti-óceán partvidéke Európa hajóutak

Bilbao
 
Bilbaó nem csak Baszkföld nem hivatalos fővárosa Spanyolország északnyugati részén, hanem művészeti, gazdasági, kulturális, ipari és gasztronómiai központja. Egy igazi modern város, de a központja megőrizte régies középkori hangulatát. Sétáljunk be Bilbaó középkori negyedébe a Siete Calles „hét utca” városrészbe térjünk be a pékségekbe, a kávézókba. Miközben élvezzük a város hangulatát, olyan egyedi épületeket csodálhatunk meg, mint például a Guggenheim Múzeum és a Gran Hotel Domine jellegzetes épületeit.
 
Gijon
 
Az az ókori történelmi város egy igazi tengerparti metropolisz, mely megőrizte eredeti történelmi báját. Szebbnél szebb tengerparti sétányok, múzeumok várják. Asztúria régió központja Gijon, gyönyörű épületekkel, palotákkal, macskaköves utcákkal. Keressük fel a város északi részén található Cerro Santa Catalina Parkot csodáljuk meg a panorámát a végtelen óceánra, a La Fontica szökőkutat, és az Elogio al Horizonta a „láthatatlan határ” nevű szobrot.
 
Lisszabon
 
Sokak szerint Lisszabon Európa egyik legfontosabb európai városa, tele természeti szépségekkel, történelmi építészettel és épületekkel, kulináris élvezetekkel. Portugália fővárosát mindenkinek látnia kell egyszer sétáljunk a városban a hét dombok városában, szálljunk a híres villamosra, élvezzük a paloták lenyűgöző látványát, a tengert. Ha időnk van a Jeronimos kolostorhozés a Quinta de Regalaira-hoz, melyek világörökség részét képezik.
 
Vigo
 
Mikor a napfényes Galíciába érkezünk akkor Vigo városának kikötőjében horgonyoz le a hajónk. A város megismerését a Castro erőd megtekintésével ahonnan remek panoráma nyílik a városra és a környező hegyekre, Vigo kiváló múzeumokat kínál az utazóknak. Felkereshetjük a Szűz Mária apátsági templomot, a régi halászkikötőt, a Castelos Palotát, a San Sebastian erődöt is.
 
Sevilla (Cádiz)
 
Andalúzia a hajóutak egyik legfontosabb kikötési helye. A hajónk Cadiz kikötéjébe érkezik a legtöbb esetben, ahonnan remek kirándulásokat tehetünk nagyon sokfelé. Mi, Andalúzia fővárosát Sevilla városát javasoljuk. Sevilla az egyik legszebb spanyol város, mely a Guadalquivir folyó partján fekszik. A várost átitatják a Mór történelmi emlékek, a flamenco öröksége. sétáljunk a történelmi városközpontban a Székesegyház épületéhez, a Plaza de Espana térre, nézzük meg a bikaviadal múzeumot, térjünk be egy tapas bárba.
 
Lanzarote, Kanári-szigetek
 
A Kanári-szigetek legkeletibb és legrégebbi szigete Lanzarote. Fehér homokos strandokkal és egész évben napsütéssel várja a turistákat. A Timanfaya Nemzeti Park a sziget egyik legfőbb nevezetessége a több, mint 350 vulkáni kúpjával. A sziget ezen részén remek borokat készítenek, melyek meg kell kóstolni. Gyönyörű és kellemes strandjai ideális helyet biztosítanak  pihenéshez vagy a szörfözéshez.
 
Las Palmas, Kanári-szigetek
 
Gran Canaria szigetének fővárosa Las Palmas a szigetcsoport legnagyobb városa. Afrika nyugati partjaihoz közel fekvő szigeten a természet sok arca megtalálható sziklás partvidék, gyönyörű tengerpartok, homokdűnék és hegyek. A városkép meghatározó eleme a kikötő, mely az Atlanti-óceán egyik legnagyobb kikötője. Az óváros 2007 óta az UNESCO világörökség tagja. Látogassunk el a óváros főterére a Plaza Santa Ana-ra, itt láthatjuk az 1497-ben épített Szent Anna Katedrálist, a régi városháza épületét és a Casa de Colón-t egy szép koloniál stílusú épületet, mely ma Kolombusz múzeuma.
 
Tenerife, Kanári-szigetek
 
A sziget csoport talán legszebb és legkülönlegesebb szigete Tenerife. Spanyolország legmagasabb pontja itt található a 3718 m magas Pico de Teide. A sziget sokszínű természetének felfedezése alatt úgy érezzük magunkat, mintha egy másik világba csöppentünk volna. A táj itt a sivatagoktól a magasodó vulkánokig, sűrű erdőkig és látványos strandokig terjed. A Mount Teide Nemzeti Parkba látogassunk el, nézzük meg Spanyolország legmagasabb csúcsát.
 
Madeira (Funchal)
 
A Portugáliától 978 km-re fekvő vulkáni eredetű szigete Madeira. Gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik akik a szép természetet szeretik jól fogják itt magukat érezni. Partjai legtöbb helyen sziklásak, de nagyon szép homokos tengerparti öble van Canical város közelében. kikötés alkalmával mindenképpen látogassunk el a szépséges botanikus kertek egyikébe, a Miasszonyunk Templomba, ahol IV. Károlyt az utolsó magyar királyt is eltemették. Kóstoljuk meg a helyi ételkülönlegességeket, például a fekete kardhalat banánnal vagy borral és fokhagymával.
 
La Coruna
 
Spanyolország északnyugati sziklás félszigetén La Coruna városában is kiköt a hajónk. A város ókori történelme és fennmaradt emlékei kevesek számára ismert. A Paseo Maritimo sétányon haladjunk az óváros felé, rövid séta után megérkezünk Cidade Vella-ba a történelmi óvárosba. Láthatjuk az ókori városfal maradványait, másszuk meg város dombját ahol  Herkules-torony áll egy régi római világítótorony.
 
Portó
 
Portugália legélénkebb és legnyüzsgőbb városa Portó. Keressünk fel boros pincét ahol a híres portói  bort ízlelhetjük meg, sétáljunk át a Dom Louis-hídon. Csodáljuk meg a csempékkel díszített színes házakat a városban, térjünk be egy helyi kis étterembe megkóstolni a portugál tapast a helyi borral.
 
Gibraltár
 
Hajóutunk során természetesen ellátogatunk Gibraltárra is, mely több mint 300 éves történelmével vár minket. Látnivalók sokasága vár minket, a Kolostor ahol Gibraltár kormányzói laknak, az utcán sétálgató majmok, a gibraltári szikla látványa, a Main street a régi városfal mentén található főutca, a Szent Mihály cseppkőbarlang.

Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak Atlanti-óceán partvidéke és Kanári-szigetek hajóutak