Celebrity Flora luxus yacht

Galapagosz-szigetek felfedező hajóutak a Celebrity Flora luxus yacht fedélzetén All Inclusive ellátással 2024-2025!

A Celebrity Flora a legújabb 100 fős luxus-jacht egész évben várja utasait fantasztikus útvonalaival a Galapagosz-szigetek világába.

A 2019 májusában forgalomba álló luxus jachtot speciálisan a galapogosz szigetekre tervezte és építette meg a Celebrity Cruises. A fedélzetén és hajóutakon az élet kifinomult, mégis laza, az étkezéseknél nincs ültetés. Önnek nincs más dolga, mint pihenni és élvezni az csodálatos szigeteket.

Hajóutak, ajánlatok:

GALAPAGOSZ-SZIGETEK 2024-2025

GALAPAGOSZ-SZIGETEK FELFEDEZŐ HAJÓUTAK - 7 éjszakás hajóutak - Celebrity Flora luxusjacht

Indulási és Érkezési kikötő: Baltra, Galapagosz - Ecuador

Indulási időpontok: 
2024. jan. 07., 14., 21., 28. feb. 04., 11., 18., 25. márc. 03., 10., 17., 24., 31. ápr. 07.,14., 21., 28. máj. 05., 12., 19., 26. jún. 02., 09., 16., 23., 30. júl. 07., 14., 21., 28. aug. 04., 11., 18., 25. szept. 01., 08., 15., 22., 29. okt. 06., 13., 20., 27. nov. 03., 10., 17., 24. dec. 01., 08., 15., 22., 29.
2025. jan. 05., 12., 19., 26. feb. 02., 09., 16., 23. márc. 02., 09., 16., 23., 30. ápr. 06., 13., 20., 27. máj. 04., 11., 18., 25. jún. 01., 08., 15., 22., 29. júl. 06., 13., 20., 27. aug.  03., 10., 17., 24., 31. szept. 07., 14., 21., 28. okt. 05., 12., 19., 26. nov. 02., 09., 16., 23., 30. dec. 07., 14., 21., 28.

Hajó útvonala: Baltra, Galapagosz - Daphne Island - Puerto Egas - Rabida - Elizabeth Bay - Caleta tugas - Sullivan Bay - Bartolome - Las Bachas - North Seymour - Puerto Baquerizo Moreno - Punta Pitt - Puerto Ayora - Baltra

ÁRAK:

Lakosztály - erkélyes tengerre néző: 8.590 EUR-tól / fő / 7 éj
 


Isla San Cristobal

A Galapagosz-szigetek közül San Cristobal van a legközelebb a szárazföldhöz, és itt található a Galapagos egyetlen édesvízű tava az El Junco. A tó egy kráter teteján található és remek hely a madárlesre. Megfigyelhetjük a parti szulák, fregattmadarak, fecskefarkú sirályok, viharfecskék és még számos madár faj életét.

Isla San Salvador

A kietlen sziget holdbéli tája egy másik bolygóra repíti az embert. Feltételnül tegyen egy sétát a piros, narancssárga, zöld és csillogó fekete képződményekkel teli vulkanikus tájon egészen a híres, Pinnacle Rock (tű szikla)nevű tufakúpig. KEdvelt találkozó helye ez az oroszlánfókáknak és a galapagoszi pinkvineknek a világ legkisebb pingvin fajának. A sziget számos gyönyörű partszakasza pedig remek alkalmat kínál a fürdőzésre.

Isla Santa Cruz

Santa Cruz szigetén található a Charles Darwin kutatóintézet központja. Galapagosz teljes élővilágának természetes élőhelye a sziget. Vadon élő teknősök szabadon kószálnak a nedves fennsík párás füvében, gébicsek, pintyek és bagloyk töltik meg a Los Gremlos környéki scalesia-erdőket, a partvidék szemkápráztató látványosságokat kínál  a Black Turtle  Beach mangrove lagúnájától kezdve egészen a katuszok borította Puerto Ayoráig. Látogasson el a galapgoszi óriás teknős telepre is, ahol sok érdekességet tudhat meg a sziget környezetének védelméről és az épp folyamatben lévő kutatásokról.

Isla Floreana

A legrégebbi szigeten inaktív vulkán és gazdag élővilág található. A sziget szembetűnő kontrasztot mutat fitalabb szomszédaival. Nevezetességei között találjuk a falmingókat, a Bahama récet és a zöld tengeri teknőst, míg a Devil's Crown mélybe süllyedt kráter negyszerű lehetőséget nyújt a part menti pipás búvárkodáshoz. Úgyszintén híres kalózokkal, telepesekkel és fegynecekkel teli színes történelme és kultúrája. Látogasson el a Post office -bay törtémnelmi színhelyére, ahol egy 18. századi bálnavadász csapat mai napig levelesládaként használható fahordót helyezett el.


Az árak a szezonok legkedvezőbb árai, melyek indulásonként és hajónként a telítettség függvényében változnak!
 
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu

Celebrity Flora luxushajó - étkezés, italfogyasztás

A Celebrity Cruises expedició hajóútjai, minden szinten all-inclusive ellátást nyújtanak. Az utak ára szinte mindent tartlamaznak amire csak szüksége lehet.
 
- mindent italt – palackozott vizet, bort, sört, rövid italoka, teát, kávét
- minden étkezést – beleértve a szobaszervízt, illetve a szobában történő étkezést a főétkezések alkalmából.
- minden parti kirándulást – többféle helyre ellátogató és különböző nehézségi szintű programokat angol nyelven
- parkbelépőket és galapagosz tourist cardot
- szállásokat a hajóút előtt és után valamint szárazföldi program túrákat a hajóút előtt és után a 10 vagy hosszabb utak esetében
- minden transzfert és repülőutat a Quito – Baltra – Quito útvonalon a 10 vagy hosszabb utak esetében
- minden borravalót
A Celebrity Cruises expedició hajóútjai, minden szinten all-inclusive ellátást nyújtanak. Az utak ára szinte mindent tartlamaznak amire csak szüksége lehet.
 
- mindent italt – palackozott vizet, bort, sört, rövid italoka, teát, kávét
- minden étkezést – beleértve a szobaszervízt, illetve a szobában történő étkezést a főétkezések alkalmából.
- minden parti kirándulást – többféle helyre ellátogató és különböző nehézségi szintű programokat angol nyelven
- parkbelépőket és galapagosz tourist cardot
- szállásokat a hajóút előtt és után valamint szárazföldi program túrákat a hajóút előtt és után a 10 vagy hosszabb utak esetében
- minden transzfert és repülőutat a Quito – Baltra – Quito útvonalon a 10 vagy hosszabb utak esetében
- minden borravalót

Celebrity Flora luxushajó - kabinok és lakosztályok

A Celebrity Flora luxus felfedező yacton az alábbi Lakosztály típusok közül tud választani.
 
LAKOSZTÁLYOK:
 
Royal Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály
Sky Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály
Premium Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály
Sky Suite Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály infinity kategória
Penthouse Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály
Ultra Sky Suite – erkélyes tengerre néző lakosztály
 
Felszereltség, szolgáltatások és kategóriák:
 
- Saját erkély tengerre néző kilátás
- Nappali rész és fésülködő asztal
- Két egyszemélyes ágy vagy egy franciaágy és Halószoba vagy nappali
- Luxus ágynemű
- Síkképernyős televízió, 
- Telefon
- Széf
- Fürdőszoba, zuhanyzóval vagy káddal
- Speciális étkezés a szobaszervíz keretében

Celebrity Flora - Galapagosz-szigetek - felfedező hajóutak

A galapagoszi felfedező hajóutakat magasan képzett szakavatott természetkutatók kísérik és kalauzálják a vendégeket a szépséges szigeteken. Az utasok a szakértőkkel együtt fedezik fel az összes szigetet. Bemutatják Önöknek a Galápagosi teknőst, a tengeri teknőst és sok érdekes egyéb fajt. A fedélzetre visszatérve az oktatás folytatódik, előadásokat hallhatnak a meglátogatott sziget állat és növényvilágáról valamint a következi napi felfedezésekről. 

Celebrity Flora luxusyacht

Hajó neve: Celebrity Flora
 
Hajóosztály: Xpedition class
 
Forgalomba állt: 2019 május
 
Hossz: 101 m
 
Legnagyobb szélesség: 17 m
 
Merülés: 4 m
 
Utasok maximális létszáma: 100 fő
 
Bruttó regisztertonna: 5319 tonna

 

Sebesség: 14 csomó

Celebrity Cruises 5* - Celebrity Flora - Galapagosz-szigetek felfedőző hajóutak

Több mint 10 év tapasztalatával rendelkezik a Celebrity Cruises a Galapagosz-szigeteki felfedező utak szervezésében. A környezetbarát flottánk 15 szigetet és 30 kikötőt érintő különleges útvonalaival várják utasaikat.

Kérje ajánlatunkat, foglalja le hajóútját a Celebrity Flora luxusjachtra.
Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht Celebrity Flora luxus yacht