Norwegian Cruise Line hajóutak

Szabadstílusú hajózás az egész világon. Hajózzon a Norwegian Cruise Line hajóin és élvezze a mindennapokat szabadon. Akár gokartozhat a fedélzeten, akár egy bárban szürcsöli a koktélokat minden esetben kihagyhatatlan élményekben fog részesülni.

Megújult biztonsági és egészségügyi előírások a Norwegian Cruise Line hajótársaságnál!

 

Bemutatkozás

A hajótársaság történelme több mint 50 éves múltra tekint vissza, 1966-ban alapították meg. Az évek során folyamatos újítások és fejlesztések jellemezték a társaságot. Az elmúlt évtizedekben a világ egyik vezető hajótársaságává váltak, nem véletlenül.

Jelszavuk a Hajózás korlátok, kötöttségek nélkül, teljesen szabadon! Freestyle cruising! Céljuk, hogy utasaik számára a hajózás egy szabad és rugalmas utazás legyen.

A Norwegian Cruise line hajóin úgy telik a napja ahogy szeretné, sem az étkezés sem, a pihenés, sem a szórakozás szempontjából nincsen korlátok közé szorítva.

 17 hajóval rendelkező flottájuk minden tagja 4* és 5*-os kategóriát képviselik. Az óceánjáróikon 21 féle étkezési lehetőség van a büfé éttermek, A La Carte éttermek, a tematikus éttermek különböző bárok és kávézók. Természetesen 24 órás szobaszerviz is a vendégek rendelkezésére áll! A Norwegian hajóin, nem szükséges az elegáns öltözet, de természetesen aki elgeánsab formában szeretné elfogyasztani a vacsoráját számos tematikus étteremben lehetősége van rá.

A kabinkategóriák kínálat hasonlóan széles választékú mint a étkezési lehetőség. 34 féle kabinkategória foglalható a hajókon, a belső kabinoktól a luxus lakosztályokon át családi kabin lehetőségek mind-mind megtalálhatóak.

A 17 hajóból álló flotta egészen fiatal átlag életkorú a legrégebbi hajók a 2000 években álltak forgalomba. Legújabbak 2018-ban és 2019-ben álltak forgalomba.

2017 áprilisában bevezette a társaság a prémium all inclusive szolgáltatást az összes hajóján, melynek tartalma:

Ellátás:

-          reggeli, ebéd, vacsora

-          Exkluzív italok felnőtteknek, gyermekeknek korlátlan üdítőfogyasztás:

-          italok (rövid italok, csapolt és üveges sörök, alkoholmentes sörök, bor pohárban felszolgálva, koktélok (15 USD/pohár értékig) mindegyik bárban, lounge-ban és étteremben a hajózás alatt

-          korlátlanul üdítő italok, szénsavas üdítőital, gyümölcslevek a 21 év feletti utasoknak

-          korlátlanul üdítő ital és szénsavas üdítőital, gyümölcslevek 21 év alatti utasoknak

-          fejenként naponta 1 liter víz kabinba bekészítve

-          válogatott kávékülönlegesség Lavazza cég valamennyi kávé specialitása az étteremben az étkezéseknél (nem tartalmazza a kávézókban, Java Café-ban, bárokban, szobaszervizben rendelt elfogyasztott kávékat)

-          PREMIUM ALL INCLUSIVE fogyasztások utáni SZERVIZ DÍJAT és a KÖTELEZŐ BORRAVALÓT is tartalmazza a szolgáltatás!

-          Suite vagy "The Haven" kabint foglaló utasoknak plusz szolgáltatások:

-          Vacsora csomag a hajó gourmet/téma (pl.Cagney’s, Le Bistro, La Cucina, Teppanyaki stb.) éttermeiben  3-9 éjszakás hajóutaknál:  3 vacsora lehetőség,  10  éjszakásnál hosszabb hajóutaknál 4 vacsora lehetőség

-          250 perc internet szolgáltatás

-          100 USD / kabin fedélzeti költőpénz

-          És amit továbbra is tartalmaz:

-          Páratlan étkezési lehetőségeket a büfé étteremtől kezdve az á la carte étteremig

-          Díjnyertes revü műsorokat és előadásokat, élőzene, tánctanítás stb.

-          Aqua Parkok, sport és szabadidős tevékenységek

-          Professzionális gyermek- és ifjúsági programok

 

Várjuk Önt is a fedélzeten.

Norwegian Cruise line hajóutak

Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak Norwegian Cruise Line hajóutak