Celebrity Cruises hajóutak

All Inclusive luxus hajóutak a Celebrity Cruises hajóival! Hajóutak a világ legszebb részein!

A Celebrity Cruises hajóin a világ nyitva áll Ön előtt! Hajóutak szerte a világban, kontinenseken át. A Celebrity hajói úgy mutatják Önnek meg a világot, ahogy még nem látta! Hajóutak 2021-ben, előfoglalási akciók 2022-re!

Válassza akár a Földközi-tenger térségét, Alaszkát, A Karib térséget, Ausztráliát, Ázsiát, minden desztinációban megmutajuk Önnek hajóutak és a tengeri hajós nyaralások legmagasabb minőségét!

2020 decemberben a Celebrity Cruises bevezette a luxus hajóútjain az "Always Included" új promóciót és brandet, melynek értelmében a kabin ár a meglévő szolgáltatások mellett tartalmazza az italcsomagot, a szervízdíjat és a Wifi használatot minden utas részére! További részletek az Always Included promócióról itt !

 


Bemutatkozás - Celebrity Cruises hajótársaság

Az 1989-ben létrejött hajótársaság már az alapításától kezdve a magas színvonalat tűzte zászlajára. A társaság filozófiája kezdetektől napjainkig az, hogy megfizethető áron, magas és prémium szolgáltatást adjon a lusu hajóutak piacán. 15 luxushajóból álló Celebrity flotta mindegyik tagja 5*-os szolgáltatást nyújt utasainak. A hajótársaság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a lehető legjobb óceánjáró hajókat építse, a tágas kabinokra és kiváló minőségre, a figyelmes és tökéletes kiszolgálásra, valamint az 5*-os gasztronómiai szolgáltatásokra. 1997-ben a Celebrity Cruises csatlakozott a Royal Caribbean társaság de napjainkig is külön álló flotta.

A Celebrity Cruises hajóin is egy sor olyan szolgáltatás jelent meg elsőként, ami a hajózási iparágban még nem volt jelen. Ilyen például luxus Spa szolgáltatás, mely minden Celebrity hajón AquaSpa az Elemis-től néven elérhető.  Wellness és Spa programok sokasága és lehetősége gondoskodik arról, hogy a pihenés felejthetetlen legyen.

2010 egy hatalmas mérföldkő volt a Celebrity Cruises életében, ekkor állt forgalomba az első Solstice class osztályú hajó, mely új dimenziót nyitott meg a hajózási piacon. Öt hajó tartozik a Solstice osztályba melyek ismertető jele top decken található igazi, élő zöldpázsitos terület és az üvegfúvó műhely.

2018-ban történt a következő lépcső fok , mikor forgalomba állt az Edge osztály első hajója a Celebrity Edge. 2020 áprilisában követi testvére a a Celebrity Apex. Edge class osztályú hajók forradalmi újítása az úgynevezett Infinite erkélyes kabinok. Ezek az újtípusú erkélyes kabinok, úgy lettek kialakítva, hogy a lakótér összenyitható az erkéllyel és csak egy üveg korlát zárja le a kabint a hajó oldalán. További újdonság a hajón az úgynevezett Magic Carpet ami a világ első lebegő terasza, mely 13 emelet magasba emelkedik a tenger fölé, s melyen párnás fotelok és egy teljes bár várja vendégeit, valamint megfelelő hely az élőzenéhez. Funkciója helyzetétől függően változik. A hajó legtetején a Magic Carpet olyan ínycsiklandó élmények helyszíne, mint a Dinner on the Edge (Vacsora a Peremen). A 14. szinten a Magic Carpet a központi medence szint pompás kiegészítésévé válik, míg az 5. szinten szabadtéri étteremmé alakul át. Legalul, a 2. szinten a Magic Carpet az úticélok kapujává válik.

Az elmúlt években bevezette a Celebrity Cruises a „Signature Event” hajóutakat. Ezek az utak lehetnek tematikus utak, mint egy bor hajóút, lehetnek olyan utak ami a Riói Karneválra visz el minket, vagy akár a British Open golf bajnokságra.

Több mint 10 éve szervez a Celebrity Cruises luxus felfedező hajóutakat a Galápagos-szigetekre. 4 hajóból álló környezetbarát luxus yacht flotta egész évben járja a csodálatos szigetvilágot és szakértőkkel mutatja be önnek a természet csodáit.

Ha a Celebrity Cruises hajóival utazik megváltozik a hajózásról alkotott képe.

Várjuk Önt is a fedélzeten!

Celebrity Cruises hajóutak - mediterranhajoutak.hu 


Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak Celebrity Cruises hajóutak