Észak-Európai hajóutak

Hajóutak Észak-Európa, Skandinávia és Norvég Fjordok fantasztikus tájain a legjobb luxushajókon! Kielből, Southamptonból, Stockholmból és Koppenhágából! 2022. nyár, ősz hajóutak és 2023. előfoglalás!

Hajózzon végig Észak-Európa híres, történelmileg és kulturális gazadag, nagy kikötővárosaiban.

Különleges élmény hajóval meglátogatni az olyan fantasztikus városokat mint, Amszterdam, Le Havre, Brugge vagy akár Rotterdam. Hajóutak Hollandia, Franciaország, Nagy-Britannia Németország, partjainál ismerje meg ezeket a remek és ikonikus városokat és országokat, csodálja meg az épületeket, királyi palotákat, székesegyházakat és más történelmi emlékeket.

KIEMELT AJÁNLATOK, HAJÓUTAK:

1., NORVÉG FJORDOK KINCSEI & BALTI-TENGER CSODÁI
7-14 éjszakás hajóutak – MSC PREZIOSA LUXUSHAJÓ 

 
Hajó: MSC PREZIOSA
 
Indulási és érkezési kikötő: Kiel, Németország
 
Norvég fjordok útvonal: Kiel – tengeren – Bergen – Alesund – Flaam – Stavanger – tengeren - Kiel
Balti-tenger útvonal: Kiel – tengeren – Tallin – Szentpétervár – Helsinki – Stockholm – tengeren - Kiel
 
Indulási időpontok: 
2022. máj. 22., 29. jún. 05., 12., 19., 26. júl. 03., 10., 17., 24., 31. aug. 07., 14., 21. szept. 01., 11., 
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 689 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 889 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.089 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 1.419 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
 


2., SPANYOL ÉS FRANCIA PARTOK MENTÉN - 7 éjszakás hajóutak – ANTHEM OF THE SEAS LUXUSHAJÓ 

 
Hajó: Anthem of the Seas 
 
Indulási és érkezési kikötők: Southampton (London), Nagy-Britannia
 
Útvonal: Southampton - tengeren - La Rochelle (Bordeaux) - Bilbao - La Caruna - tengeren - Le Havre - Southampton
 
Indulási időpontok: 
2022. máj. 22. jún. 17. szept. 04.
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 880 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 985 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.156 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.224 EUR-tól / fő / 7 éj - teljes ár
 


 


LÁTNIVALÓK, ÉRINTETT KIKÖTŐK – Észak-Európa hajóutak

Le Havre

 
Franciaország egyik legnagyobb kikötővárosa és Párizshoz legközelebb eső nagy kikötő. Kikötés napján szervezett hajós kirándulás keretben ellátogathatunk Párizsba vagy maradhatunk Le Havre városában és felfedezhetjük. Gyönyörű napot lehet eltölteni a kikötővárosban is. A város története 1517-re nyúlik. Claude Monet festő a városban élte gyerekkorát. Az impresszionizmus története is ebből a városból indult el. A városnak szép több mint 2 km hosszú tengerparti sétánya van sok sok étteremmel. A Jardin Suspendus parkból gyönyörű kilátás van a városra és a tengerre. Nézzük meg a 1951-56 között épült Saint-Joseph templomot, mely vasbetonból készült. A város környéke is gazdag látnivalókban például a Mount Saint Michel apátság, a partaszállás emlékműve, a Pont de Normandie híd. 
 
Amszterdam
 
Az egyik legfontosabb indulási vagy érintett kikötő Hollandia fővárosa. A tulipánok és a kerékpárok városa fantasztikus csatornarendszerrel. Látnivalók sokasága vár minket, A Dam tér, a Bloemen market a virágpiac, a Rijks múzeum, a vöröslámpás negyed, a csatornák melyek miatt Észak Velencéjének is nevezik, a Rembrandt Té, a Vondel Park, a Rembrandt ház ami ma múzeum. A sok látni való mellett élvezzük a nyüzsgést egy jó kávé mellett. 
 
Rotterdam
 
Európa legnagyobb kikötővárosa hollandia második legnagyobb városa Rotterdam. A 2. világháborúban nagy károkat szenvedett 20 évig fokozatosan építették újjá. Mára egy élénk, sokszínű, multikulturális metropolisz. Megnézheti a város régi történelmi kikötőjét, múzeumok sokaságából válogathat, nézze meg a szélmalmokat, menjen el a Kralingse Plas tóhoz.
 
Reykjavik
 
Helyiek szerint Izland szíve Reykjavik. 1786-ban alapították a várost. A város jelentése „füstölgő öböl”, nevét a környéken feltörő hévízi forrásokról kapta. A városban nagyon szép és gondozott parkok találhatóak, és kellemes színes házak. Nézzük meg a Hallgrimskikja templomot, kiránduljunk el a közeli gleccserekhez, vagy a vlághírű Kék Lagúnához a geotermikus gyógyfürdőhöz. 
 
Brügge
 
Európa egyik kulturális központ központja, Nyugat-Flandria tartomány fővárosa. Ezt a várost is gyakran nevezik Észak-Velencéjének, mert számos híd, történelmi épület és csatornák találhatóak. Brügge történelmi városközpontja a legjobban állapotban megőrzött középkori város rész, mely természetesen a világörökség része. Nézzük meg belvárosi piacot, a haranglábot, s a város gyönyörű építészeti emlékeit.
 
Gdansk
 
A Balti-tenger partján fekvő város Lengyelország egyik legnagyobb városa. Mikor ide érkezünk olyan érzésünk támad mintha visszamentünk volna az időben. A 2. világháború alatt a várost porig rombolták, de a szovjet korszak alatt teljesen újjáépítették. Ennek eredményeként középkori hangulat újra érezhető, sétálva bejárhatjuk az egész belvárost. nézzük meg Szent Mária székesegyházát, nézzük meg a Mariacka utcát díszes szökőkútjával, s valamelyik étteremben vagy cukrászdában kóstoljuk meg a lengyel sajttortát.
 
Hamburg
 
A németországi Hamburg városa másnéven a Világ kapuja! németország lagnagyobb kikötővárosa, igazi metropolisz. Csodáljuk meg a neoreneszánsz városházát, a barokk Szent Mihály templomot, sétáljunk az Elba folyó partján, nézzük meg a Moenckebergstrasse klasszikus templomait. 
 
Cherburg
 
A La Manche-csatorna felé vezető félsziget egyik legszebb városa Cherburg. Normandiát innen könnyen megismerhetjük, látogassunk el a Roule-hegyre ahonnan a panoráma páratlan. A tengerparton együnk egy helyi mini homárt finom fehér borral.
 

Válogasson kedvére az összes Észak-európai hajóutak közül és foglalja le nyaralsását.
 


 

Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
VAGY:
 

Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak Észak-Európai hajóutak