Brit-Szigetek hajóutak

A Brit-szigeteki hajóutak 2023. tavasz, nyár, ősz!

A nyaralás legjobb kombinációja, luxushajóutak, városlátogatás, gyönyörű vidéki természet, történelem és kultúra!

Ha Brit-szigeteki hajóutakat választja az egész utazást át fogja hatni a történelem és a szépség. Legendák, gyönyörű falvak, nádtetős házak, kastélyok és templomok, csodás környezet. Hajóútjainkkal eljuthat Észak-Írországba, Belfastba a Titanic múzeumba, a régi hajógyárba, Írországba, ahol zöldellő dombok, helyi kocsmák, a híres ír whiskey és Dublin remek hangulata várja. Eljuthatunk Skóciába a skót felföldre, Loch Ness-be, Urquhart kastélyba, Glasgowba és még sok más gyönyörű helyre.

A hajóút előtt vagy után ne hagyja ki London meglátogatását, ahol várja Önt többek között a Buckingham Palota, a Westminster- apátság, a Tower Bridge s a többi lenyűgöző londoni látnivaló.

KIEMELT AJÁNLATOK HAJÓUTAK:

BRIT-SZIGETEK FELFEDEZÉSE & ÉSZAK-EURÓPA CSODÁI – 9, 10, 11 éjszakás hajóutak – Norwegian Dawn luxushajó - 2023. tavasz, nyár, ősz
Norwegian Cruise Line: Free at Sea akció 4 ajándék a hajóúthoz: Italcsomag, internet használat, kirándulás kedvezmény, és speciális étterem meghívás

 

Indulási és érkezési kikötők: Koppenhága, Dánia & Southampton (London), Nagy-Britannia & Stockholm, Svédország
 
Hajó útvonala (példa): Southampton - tengeren - Edinburgh - Invergordon - Kirkwall - Belfast - Dublin - Holyhead - Cork - Portland - Southampton
Hajó útvonala (példa): Koppenhága- Warnemünde (Berlin) - Gdansk - Klaipeda - Riga - Helsinki - Kotka - Visby - Tallin - Stockholm
 
Indulási időpontok: 2023. máj. 04., 14., 24. jún. 03., 13., 22. júl. 02., 12., 27. aug. 06., 15., 24. szept. 03., 14., 24. okt. 05., 14., 23. nov. 04., 14., 24.
 
ÁRAK:
Belső kabinban: 1.399 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Belső kabinban: 1.598 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel - all inclusive csomaggal
 
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.699 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.898 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel – all inclusive csomaggal
 
Erkélyes tengerre néző kabinban: 2.499 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Erkélyes tengerre néző kabinban: 2.698 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel – all inclusive csomaggal
 
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.799 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel illetékkel
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.999 EUR-tól / fő / 9 éj - teljes ár, kikötői illetékkel illetékkel – all inclusive csomaggal
 


BRIT-SZIGETEK & IZLAND ÉS A NORVÉG-FJORDOK - 12 éjszakás hajóutak – Jewel of the Seas luxushajó - 2023. tavasz, nyár, ősz
Royal Caribbean International savings akció minden utas kedvezményt kap!

 

Indulási kikötő: Amszterdam, Hollandia
 
Hajó útvonala (Példa): Amszterdam - tengeren - Inverness (Loch Ness) - tengeren - Belfast - Greenock - Holyhead - tengeren - Liverpool - Cork - tengeren - Dover - Amszterdam
Hajó útvonala (Példa): Amszterdam - tengeren ( 2 nap) - Reykjavik (2 nap) - Isafjordour, Izland - Seydisfjordur, Izland - tengeren - Belfast - Liverpool - Cork - tengeren - Amszterdam
 
Indulási időpontok: 2023. máj. 04., 12., 24. jún. 05., 17., 29. júl. 11., 23. aug. 04., 16. szept. 03., 10., 21. okt. 03.
 
ÁRAK:
Belső kabinban: 1.080 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.185 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.776 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 3.899 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
 


IZLAND ÉS A BRIT-SZIGET & ÉSZAK-EURÓPA CSODÁI - 7-12 éjszakás hajóutak – Celebrity Apex luxushajó - 2023. tavasz, nyár, ősz
Celebrity Cruises: No Perk akció vagy Always included akció (italcsomag, Wifi és szervíz díj)

 

Indulási és érkezési kikötők: Amszterdam, Hollandia &Southampton (London), NAgy-Britannia
 
Hajó útvonal (példa): Amszterdam - tengeren (2 nap) - Akureyri - Isafjordour - Reykjavik (2 nap) - tengeren - Belfast - Liverpool - tengeren - Dover - Amszterdam
Hajó útvonal (példa): Amszterdam - tengeren - Warnemünde (Berlin) - tengeren - Helsinki - Tallin - Stockholm . Visby - tengeren - Koppenhága (2 nap) - tengeren - Amszterdam
 
Indulási időpontok: 2023. máj. 07., 14., 25. jún. 06., 18., 25. júl. 07., 19., 31. aug. 09., 21. szept. 02., 14. okt. 26.
 
ÁRAK:
Belső kabinban: 2.460 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Belső kabinban: 2.945 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel - always included ár (italcsomag, szervízidíj és wifi használat)
 
Ablakos tengerre néző kabinban: 2.850 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Ablakos tengerre néző kabinban: 3.290 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel - always included ár (italcsomag, szervízidíj és wifi használat)
 
Erkélyes tengerre néző kabinban: 3.240 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel
Erkélyes tengerre néző kabinban: 3.725 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel - always included ár (italcsomag, szervízidíj és wifi használat)
 
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 6.790 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár, kikötői illetékkel illetékkel - always included ár (italcsomag, szervízidíj és wifi használat + 2 ajándék)
 


TOVÁBB HAJÓUTAK AJÁNLATOK: 


LÁTNIVALÓK, ÉRINTETT KIKÖTŐK – Brit-szigetek hajóutak

Edinburgh
 
Skócia mások legnépesebb városa és fővárosa a Forth folyó partján fekszik. Sugárzik a történelem az egész város hangulatából, mely mellékesen gyönyörű természeti környezetben fekszik. Az Egyesült királyság második légnépszerűbb turisztika célpontja. Az óvárosa lélegzetelállító keressük fel fel az Edinburghi-kastélyt mely egy szikla tetején található. Látogassunk el a St. giles-i székesegyházhoz a skót reformáció központi helyéhez. Az új városrész is csupa érdekességet tartogat számunkra a nemzeti Galériát és itt a Scott Monument hegyet is ahol a városra néző kilátás páratlan. 
 
Loch Ness / Inverness
 
A skót felföld központja, híres csaták, történelmi helyszínek és természetesen a híres legendás tengeri szörny otthona. Inverness városában fog kikötni a hajónk, melynek festői folyó partját nézzük meg, menjünk a 18. századi templomig és a kastélyig. Természetesen elkirándulhatunk a Loch Ness-i szörny otthonához is! Mielőtt vissza szállunk a hajóra egy igazi skót whisky-t kóstoljunk meg.
 
Belfast
 
Észak-Írország központja egy virágzó, gyorsan fejlődő nagyváros tele kellemes meglepetésekkel. A 19. századi ipari forradalomban központi szerepet játszott, mivel a város volt a világ legnagyobb vászon gyártója. A hírneve a hajózásból szempontjából is beírta magát a történelembe, a Titanic-al. Látogassunk el a városháza épületéhez, mely Belfast építészetének a legjobb példája. 
 
Liverpool
 
Észak- Anglia London-a Liverpool. A város, nyüzsgő lüktetése és történelme, kultúrája hasonlít Londonéhoz. A legtöbb múzeum, színház és galéria Liverpoolban található London után. De Liverpool hangulata egyedi. Számos világörökségi helyszín található a városban. A hajók a város központjában kötnek ki ahonnan könnyen eljuthatunk mindenhova. Sétáljunk el az Albert rakpartra az Albert Dock épületét megnézni, nézzük meg a Tate galériát, a Merseyside Tengerészeti Múzeumot, a Beatles emlékhelyeket és persze a St. George Hall épületét amiben a világ egyik legnagyobb orgonája található.
 
Dublin
 
Az Egyesült Királyság egyik legfiatalabb átlagéletkorú város Dublin, emiatt is tel van energiával és kreativitással. A városnak több mint 1000 kocsmája, étterme és bárja vár minket. A remek és fiatalos hangulata mellett, persze Dublin átitaja a történelem is, ahogy sétálunk a macskaköves utcákon a Temple Bár szomszédságában olyan, mintha a középkorba mennénk vissza. látogassunk el a Nemzeti Múzeumhoz séta közben átkelünk az 1816-ban épült Ha’Penny hídon a múzeumban a híres Kell-könyveket és az ősi kelta történelem tárgyait is láthatjuk. 
 
Cork
 
Írország délnyugati részén fekvő egyetemi város sokak szerint Írország igazi fővárosa. A Lee folyó partján fekvő város igazi György korabeli hangulatot sugároz. Látogassunk el a városi börtön múzeumhoz, a Szent Finbarr katedrálishoz, a középkorból fennmaradt Vörös-apátság tornyához vagy a vajmúzeumba. nézzük meg Cork legnagyobb sétálóutcáját a Szent Patrik utcát. cork 25 percnyi távolságra van Cobh nevű várostól, mely a Titanic utolsó kikötője volt mielőtt útnak indult az Egyesült Államok felé.
 
St. Peter Port
 
A 800 éves múltra visszatekintő városka Európa legszebb kikötővárosa. A festői kikötő, a köves utcák és a történelmi nevezetességek tökéletes úticéllá teszik a várost. A Cornet Kastélyhoz látogassunk, melnyek története az 1200-as évekre nyúlik vissza, nézzük meg Victor Hugo író otthon a Hauteville házat, sétáljunk a Candie Gardens parkban és üljünk be egy parti kávézóba és élvezzük a hangulatot.
 
Dover
 
Dover, Anglia egyik leghíresebb történelmi városa. Megmaradt a római időkből a Richborough erőd, nézze meg a 11 századból megmaradt Dover- kastélyt, a római világítótornyot vagy a Nagy torony-t. Miközben Dover közelében hajózik, legyen a fedélzeten és csododálja meg a híres Dover fehér Sziklákat.

Az ajánlatok szezonok legkedvezőbb árai. Az árak hajónként, útvonalanként és a szabad helyek kapcitás függvényében változnak! 

Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen irodánkban. 
 
Tel.: 5013496
 
Mobil: 36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
VAGY:

Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak