Brit-Szigetek hajóutak

A Brit-szigeteki hajóutak az a nyaralások legjobb kombinációja, luxushajóutak, városlátogatás, gyönyörű vidéki természet, történelem és kultúra!

Ha Brit-szigeteki hajóutakat választja az egész utazást át fogja hatni a történelem és a szépség. Legendák, gyönyörű falvak, nádtetős házak, kastélyok és templomok, csodás környezet. Hajóútjainkkal eljuthat Észak-Írországba, Belfastba a Titanic múzeumba, a régi hajógyárba, Írországba, ahol zöldellő dombok, helyi kocsmák, a híres ír whiskey és Dublin remek hangulata várja. Eljuthatunk Skóciába a skót felföldre, Loch Ness-be, Urquhart kastélyba, Glasgowba és még sok más gyönyörű helyre.

A hajóút előtt vagy után ne hagyja ki London meglátogatását, ahol várja Önt többek között a Buckingham Palota, a Westminster- apátság, a Tower Bridge s a többi lenyűgöző londoni látnivaló.

KIEMELT AJÁNLATOK HAJÓUTAK:

1., BRIT-SZIGETEK FELFEDEZÉSE – 10 éjszakás hajóutak – MSC ORCHESTRA

 
Hajó: MSC Orvhestra
 
Indulási és érkezési kikötők: Hamburg, Németország
 
Útvonal: Hamburg - tengeren - Cork - Dublin - Belfast - Greenock - tengeren - Kirkwall - Invergordon - tengeren - Hamburg
 
Indulási időpontok: 
2022. ápr. 17. máj. 08. szept. 01
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 1.009 EUR-tól / fő / 10 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.259 EUR-tól / fő / 10 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 1.559 EUR-tól / fő / 10 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.879 EUR-tól / fő / 10 éj - teljes ár
 


 


2., BRIT-SZIGETEK CSODÁI – 12 éjszakás hajóutak – Jewel of the Seas

 
Hajó: Jewel of the Seas
 
Indulási és érkezési kikötők: Amszterdam, Hollandia
 
Útvonal: Amszterdam - tengeren - Inverness - tengeren - Greenock - Belfast - Holyhead - tengeren - Cork - Waterford - tengeren - Dover - Amszterdam
 
Indulási időpontok: 
2022. jún. 08. júl. 14. aug. 19.
 
ÁRAK:
 
Belső kabinban: 1.535 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Ablakos tengerre néző kabinban: 1.675 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Erkélyes tengerre néző kabinban: 2.363 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
Lakosztályban erkélyes tengerre néző: 2.679 EUR-tól / fő / 12 éj - teljes ár
 TOVÁBB HAJÓUTAK AJÁNLATOK: LÁTNIVALÓK, ÉRINTETT KIKÖTŐK – Brit-szigetek hajóutak

Edinburgh
 
Skócia mások legnépesebb városa és fővárosa a Forth folyó partján fekszik. Sugárzik a történelem az egész város hangulatából, mely mellékesen gyönyörű természeti környezetben fekszik. Az Egyesült királyság második légnépszerűbb turisztika célpontja. Az óvárosa lélegzetelállító keressük fel fel az Edinburghi-kastélyt mely egy szikla tetején található. Látogassunk el a St. giles-i székesegyházhoz a skót reformáció központi helyéhez. Az új városrész is csupa érdekességet tartogat számunkra a nemzeti Galériát és itt a Scott Monument hegyet is ahol a városra néző kilátás páratlan. 
 
Loch Ness / Inverness
 
A skót felföld központja, híres csaták, történelmi helyszínek és természetesen a híres legendás tengeri szörny otthona. Inverness városában fog kikötni a hajónk, melynek festői folyó partját nézzük meg, menjünk a 18. századi templomig és a kastélyig. Természetesen elkirándulhatunk a Loch Ness-i szörny otthonához is! Mielőtt vissza szállunk a hajóra egy igazi skót whisky-t kóstoljunk meg.
 
Belfast
 
Észak-Írország központja egy virágzó, gyorsan fejlődő nagyváros tele kellemes meglepetésekkel. A 19. századi ipari forradalomban központi szerepet játszott, mivel a város volt a világ legnagyobb vászon gyártója. A hírneve a hajózásból szempontjából is beírta magát a történelembe, a Titanic-al. Látogassunk el a városháza épületéhez, mely Belfast építészetének a legjobb példája. 
 
Liverpool
 
Észak- Anglia London-a Liverpool. A város, nyüzsgő lüktetése és történelme, kultúrája hasonlít Londonéhoz. A legtöbb múzeum, színház és galéria Liverpoolban található London után. De Liverpool hangulata egyedi. Számos világörökségi helyszín található a városban. A hajók a város központjában kötnek ki ahonnan könnyen eljuthatunk mindenhova. Sétáljunk el az Albert rakpartra az Albert Dock épületét megnézni, nézzük meg a Tate galériát, a Merseyside Tengerészeti Múzeumot, a Beatles emlékhelyeket és persze a St. George Hall épületét amiben a világ egyik legnagyobb orgonája található.
 
Dublin
 
Az Egyesült Királyság egyik legfiatalabb átlagéletkorú város Dublin, emiatt is tel van energiával és kreativitással. A városnak több mint 1000 kocsmája, étterme és bárja vár minket. A remek és fiatalos hangulata mellett, persze Dublin átitaja a történelem is, ahogy sétálunk a macskaköves utcákon a Temple Bár szomszédságában olyan, mintha a középkorba mennénk vissza. látogassunk el a Nemzeti Múzeumhoz séta közben átkelünk az 1816-ban épült Ha’Penny hídon a múzeumban a híres Kell-könyveket és az ősi kelta történelem tárgyait is láthatjuk. 
 
Cork
 
Írország délnyugati részén fekvő egyetemi város sokak szerint Írország igazi fővárosa. A Lee folyó partján fekvő város igazi György korabeli hangulatot sugároz. Látogassunk el a városi börtön múzeumhoz, a Szent Finbarr katedrálishoz, a középkorból fennmaradt Vörös-apátság tornyához vagy a vajmúzeumba. nézzük meg Cork legnagyobb sétálóutcáját a Szent Patrik utcát. cork 25 percnyi távolságra van Cobh nevű várostól, mely a Titanic utolsó kikötője volt mielőtt útnak indult az Egyesült Államok felé.
 
St. Peter Port
 
A 800 éves múltra visszatekintő városka Európa legszebb kikötővárosa. A festői kikötő, a köves utcák és a történelmi nevezetességek tökéletes úticéllá teszik a várost. A Cornet Kastélyhoz látogassunk, melnyek története az 1200-as évekre nyúlik vissza, nézzük meg Victor Hugo író otthon a Hauteville házat, sétáljunk a Candie Gardens parkban és üljünk be egy parti kávézóba és élvezzük a hangulatot.
 
Dover
 
Dover, Anglia egyik leghíresebb történelmi városa. Megmaradt a római időkből a Richborough erőd, nézze meg a 11 századból megmaradt Dover- kastélyt, a római világítótornyot vagy a Nagy torony-t. Miközben Dover közelében hajózik, legyen a fedélzeten és csododálja meg a híres Dover fehér Sziklákat.

Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak Brit-Szigetek hajóutak