MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény

FÖLDKÖZI-TENGER ÉS A MEDITERRÁN TÉRSÉG LUXUSHAJÓUTAK 2024.

Vegyen részt egy mediterrán hajóúton és ismerje meg a Földközi-tenger vidékét a civilizáció bölcsőjét, az ókori világ csodáit, a Szentföld világát vagy a csodálatos mediterrán partvidéket.

Válassza akár a Görög szigetvilág és a Kelet-mediterrán térséget, A Földközi-tenger középső részét, a Nyugat-mediterrán partvidéket vagy akár rövid európai útvonalakat és hajóútjainkat gyönyörű partvidékeket ismerhet meg és kulturális élmények sokasága várja Önt. 

Egész évben indulási kikötők sokasága várja, minden évszakban válaszhat megfelelő hajóutat Velencétől Southamptonig. Bármelyik hajóutakat is választja a legjobb akciós hajóutakat találja meg nálunk. Választék széles 3, 4 és 5 csillagos hajótársaság hajóútjait megtalálja, alapellátástól az all inclusive ellátásig. A hajók a 4 és 5 csillagos szállodák szolgáltatásait nyújtják, a különbség csupán annyi, hogy minden nap új városok és új élmények érik. 

KIEMELT HAJÓUTAK, AJÁNLATOK:

Akciós hajóutak a Földközi-tengeren - 2024. február, március, április!
MSC Cruises last minute hajóutak, Costa Cruises last minute + gyerek ingyen hajóutak, Celebrity Cruises hajóutak! 2024. március, április akciós hajóutak!

Pihenjen 2024. tavaszán a 4 és 5 csillagos luxushajók fedélzeten. Földközi-tenger kelet és nyugati része hajóutak, 7 éjszakás mediterrán hajóutak!
Már 649 EUR-tól / fő! 


Csoprotos hajóutak, myagyar idegenvezetővel: 2024. tavasz, nyár, ősz!
Földközi-tenger kelet és nyugat, Norvég Fjordok és Észak-Európai csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel.

Ha szeret úgy utazni, hogy minden meg van szervezve és Önnek nem kell foglalkozni a részletek megtervezésével csak élvezni az utazást és a hajóutak élményét válassza a csoportos hajóutakat. Válogasson kedvére a Földközi-tenger kelet is nyugat, Norvég Fjordok, Észak-Európa csoportos hajóútjaink közül!


Hajóutak 2024. tavasz, nyár, ősz - AKCIÓK! Indulási kikötőnként! Genova, Barcelona, Róma, Savona kikötőiből a Földközi-tenger nyugati részére vagy a Velence és Trieszt kikötőjéből a Görög-szigetek felé!

AKCIÓS, HAJÓUTAK!

HAJÓUTAK TRIESZTBŐL
2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalás

MSC Cruises, Norwegian Cruises, Costa Cruises
Már 698 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

HAJÓUTAK VELENCÉBŐL
2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalás
MSC Cruises, Costa Cruises
Már 569 EUR-tól / fő / 7 éj

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

HAJÓUTAK GENOVÁBÓL
2023. tél és 2024. tavasz, nyár, ősz
MSC Cruises, Costa Cruises

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

HAJÓUTAK BARCELONÁBÓL
2024. tavasz, nyár, ősz
MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

HAJÓUTAK RÓMA KIKÖTŐJÉBŐL
2024. tavasz, nyár, ősz
MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés

HAJÓUTAK BARI KIKÖTŐJÉBŐL
2024. nyár, ősz
MSC Cruises

Tovább a hajóutakra árak és ajánlatkérés


HAJÓTÁRSASÁGOK AKTUÁLIS AKCIÓI! ELŐFOGLALÁSI AKCIÓK ! 

Előfoglalási akció a 2024-es tavaszi, nyári és őszi hajóutakra! Mediterrán és Földközi-tenger kelet és nyugat hajóutak, Görög-Szigetek, Égei-tenger, Észak-Európa, Norvég-fjordok, Kanári-szigetek és az Atlanti-óceán válogasson kedvére!

2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

Early Booking AKCIÓ

easy alkoholos és alkoholmentes italcsomag

Tovább az ajánlatokra

MSC CRUISES HAJÓUTAK 
 

2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

COSTA PROMO AKCIÓ

My Drinks alkoholos és alkoholmentes italcsomag
+
gyerek ingyen

Tovább az ajánlatokra

COSTA CRUISES HAJÓUTAK

2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

NORWEGIAN CRUISES AKCIÓ
+

- 50% kedv. mindenkinek
+
+5 ajándék csak 99 EUR-tól / fő

Tovább az ajánlatokra

NORWEGIAN CRUISE LINE HAJÓUTAK 4*+
 


2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

SAVINGS ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ

-30% KEDVEMÉNY MINDENKINEK 

Tovább az ajánlatokra

ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓUTAK 4*+

 

2023. TÉL &
2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

BLACK FRIDAY AKCIÓ

A 2. FŐ 75% KEDVEZMÉNYT KAP
+
FEDÉLZETI AJÁNDÉKKERET

Tovább az ajánlatokra

CELEBRITY CRUISES HAJÓUTAK 5*

2024. TAVASZ, NYÁR, ŐSZ!

UPGRADE AKCIÓ

BELSŐ KABIN ÁRÉRT MOST ABLAKOS KABINT KAP
+1000 USD / KABIN FEDÉLZETI AJÁNDÉK KERET

Tovább az ajánlatokérésre

AZAMARA HAJÓUTAK 5* DELUXE


Kelet-mediterrán hajóutak, Földközi-tenger Keleti része - 2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalási akciók!

Velence, Róma (Civitavecchia), Trieszt vagy Bari és Ravenna (Rimini) kikötőiből indulhat a Görög-szigetek felé egy hetes vagy hosszabb hajóutakra. Érintheti legszebb horvát partokat, láthatja Athén és Epheszosz nevezetességeit, fürödhet Puglia tartomány gyönyörű strandjain, és megismerheti Rodosz, Kréta, Korfu, Szantorini, Mikonosz, Kefalónia szigeteit. 


Nyugat-mediterrán térség és Földközi-tenger nyugati része hajóutak 2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalási akciók!

A Nyugat-mediterrán térség az egyik legjobb választás a mediterrán hajóutak szempontjából. Kínálatok sokasága várja Önt! Barcelona, Róma, Marseille, Savona, Genova, Velence vagy akár Southampton kikötőiből indulhat 7 – 14 éjszakás Földközi-tengeri hajóutakra. Bejárhatja a legszebb szigeteket Mallorca, Korzika, Ibiza, Szardínia, Szicília, Elba vagy akár a Kanári-szigeteket. Bejárhatja a Francia, Olasz és a Spanyol riviéra legszebb helyeit. Ne hagyja ki és ismerje meg a Mediterrán világ csodáit.


Földközi-tenger középső része hajóutak 2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalási akciók!

Minden kikötési ponton, felfedezhetjük a számunkra fontos és érdekes helyek, és megtalálhatjuk a számunkra kedvező programokat. Görögországtól Spanyolországig, Franciaországtól Olaszországik, szigetektől a szárazföldig. Míg ezeket, a fantasztikus helyeket látogatjuk, mind ezeke mellett 4* vagy 5*- os luxushajók szolgáltatásait élvezhetjük.


Norvég-fjordok hajóutak 2024. tavasz, nyár, ősz - előfoglalási akciók!

Élje ét a viking kor történelmét és csodálja meg hajóútjainkkal a legszebb Fjordokat vagy az Északi –sarkot. Válassza Norvég Fjordok bejáró hajóútjainkat és garantáljuk, Önnek felejthetetlen élményben lesz része. Induljon Kiel, Hamburg, Koppenhágából vagy akár Southampton kikötőiből a Norvég fjordok felé bármelyik útvonal esetében programok sokasága várja Önt!


Rövid Európai és mediterrán hajóutak 2023-2024. tél, tavasz, nyár, ősz!

Egy tökéletes rövid nyaralásra vágyik? Szálljon hajóra Európa legnagyobb kikötőiben Genovában, Savonában, Velencében, Róma kikötőjében Civitavecchiában, Marseilleben, Barcelonában, Bariba vagy Southamptonba és vegyen részt 2-6 éjszakás Földközi-tengeri hajóúton. A legszebb úticélokat érintheti a napfényes Malaga városát, Katalán fővárost Barcelonát, a francia riviérát. Induljon akár tavasszal, akár nyáron, akár ősszel hajóútjára egy mediterrán hajóút még ha rövidebb is örök élmény marad.


Segítünk Önnek álmait megvalósítani, kérje ajánlatunkat, nem csak a hajóút kapcsán állunk rendelkezésére kompletten megszervezzük Önnek a hajóútját repülőjeggyel és földi programokkal együtt.

Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!

Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu

VAGY:
 

MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény