MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény

Vegyen részt egy mediterrán hajóúton és ismerje meg a Földközi-tenger vidékét a civilizáció bölcsőjét, az ókori világ csodáit, a Szentföld világát s a csodálatos mediterrán partvidéket.

Válassza akár a Görög szigetvilág és a Kelet-mediterrán térséget, A Földközi-tenger középső részét, a Nyugat-mediterrán partvidéket vagy akár rövid európai útvonalakat és hajóútjainkat gyönyörű partvidékeket ismerhet meg és kulturális élmények sokasága várja Önt. 

Egész évben indulási kikötők sokasága várja, minden évszakban válaszhat megfelelő hajóutat Velencétől Southamptonig. Bármelyik hajóutakat is választja a legjobb akciós hajóutakat találja meg nálunk.

Választék széles 3, 4 és 5 csillagos hajótársaság hajóútjait megtalálja, alapellátástól az all inclusive ellátásig. A hajók a 4 és 5 csillagos szállodák szolgáltatásait nyújtják, a különbség csupán annyi, hogy minden nap új városok és új élmények érik. 

 

 
Rövid Európai és mediterrán hajóutak
Egy tökéletes rövid nyaralásra vágyik? Szálljon hajóra Európa legnagyobb kikötőiben Genovában, Savonában, Velencében, Róma kikötőjében Civitavecchiában, Marseilleben, Barcelonában, Bariba vagy Southamptonba és vegyen részt 2-6 éjszakás Földközi-tengeri hajóutón. A legszebb úticélokat érintheti a napfényes Malaga városát, Katalán fővárost Barcelonát, a francia riviérát. Induljon akár tavasszal, akár nyáron, akár ősszel hajóútjára egy mediterrán hajóút még ha rövidebb is örök élmény marad. Folyamatos akciós ajánlatokkal várjuk érdeklődéseiket és foglalásaikat. 
 

 
Kelet-mediterrán hajóutak
Velence, Róma (Civitavecchia), Genova vagy Bari kikötőiből indulhat a Görög-szigetek felé egy hates vagy hosszabb hajóutakra. Érintheti legszebb horvát partokat, láthatja Athén és Epheszosz nevezetességeit, fürödhet Puglia tartomány gyönyörű strandjain, és megismerheti Rodosz, Kréta, Krofu, Szantorini, Mikonosz, Kefalónia szigeteit. 
Kedvezményes ajánlatok, gyerek ingyenesség egész éveben. 
 

 
Nyugat-mediterrán hajóutak
A Nyugat-mediterrán térség az egyik legjobb választás a mediterrán hajóutak szempontjából. Kínálatok sokasága várja Önt! Barcelona, Róma, Marseille, Savona, Genova, Velence vagy akár Southampton kikötőiből indulhat 7 – 14 éjszakás Földközi-tengeri hajóutakra. Bejárhatja a legszebb szigeteket Mallorca, Korzika, Ibiza, Szardínia, Szicília, Elba vagy akár a Kanári-szigeteket. Bejárhatja a Francia, Olasz és a Spanyol riviéra legszebb helyeit. 
Ne hagyja ki és ismerje meg a Mediterrán világ csodáit. 
 

 
Földközi-tenger térsége hajóutak
A legjobb választás talán az, mikor a Kelet és a Nyugat mediterrán térséget együtt nézzük meg egy gyönyörű hajóval egy remek hajóúton. Mitikus szigetek, gyönyörű homokos strandok, kulturális emlékek. Megcsodálhatja Róma, Alexandria és Epheszosz ókori emlékeit, a görög szigetvilág strandjait, megérezheti Málta szigetének különleges hangulatát, minden nap új élményeket tartogat az Ön számára. 
 

 
Csoportos mediterrán hajóutak magyar idegenvezetővel egész évben!
Ha szeret úgy utazni, hogy minden meg van szervezve és Önnek nem kell foglalkozni a részletek megtervezésével csak élvezni az utazást és a hajóutak élményét válassza a csoportos hajóutakat.
 
 
 
Segítünk Önnek álmait megvalósítani, kérje ajánlatunkat, nem csak a hajóút kapcsán állunk rendelkezésére kompletten megszervezzük Önnek a hajóútját repülőjeggyel és földi programokkal együtt.
 

MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény MEDITERRÁN HAJÓUTAK - Az utazás és az élmény