Azamara hajóutak

Az utazás szerelmeseinek! 5*-os deluxe hajóutak all inclusive ellátással. 

3 kisebb hangulatú csodálatos hajóval a legjobb Földközi-tengeri hajó útvonalakkal! Ez az Azamara! 2024. tavasz, nyár, ősz, tél! 

Hajóutak Mediterrán térségben, ha igazán különlegeset szeretne várjuk Önt!

Próbálja ki és élvezze az 5*-os Boutique luxushajók szolgáltatásait, hajózzon a Földközi-tengeren! Álmai hajóútja várja!

Bemutatkozás Azamara hajótársaság!

Az Azamara  5*-os deluxe hajótársaság elődje 2007-ben alakult meg, a Royal Caribbean Cruises cégcsoport tagjaként. Három kisebb hajójának úticéljai olyan egzotikus és különleges kikötők, ahová a nagy hajók nem jutnak el. 
 
Hajók
Három azonos méretű, 690 fő befogadóképességű hajó az Azamara Journey, az Azamara Quest és a 2018-ban csatlakozott Azamara Pursuit. Igazi boutique hajó hotelek, ahol a személyzet arány majdnem az 1 a 2–höz. 
 
Ellátás: all inclusive.
All inclusive ellátás: Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörösbor pohárban (naponta változó, 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok, az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata, angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára, ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.
 
Különlegességek
Destination Immersion Program: azért, hogy
az utasok több időt tölthessenek egy-egy helyszínen, és jobban megismerhessék az adott várost vagy régiót, a hajók hosszabb ideig – akár 1 vagy 2 éjszakát - tartózkodnak a kikötőkben.
AZAmazing Evening Program: minden 7 éjszakás vagy annál hosszabb hajóúton ingyenes. A hajótársaság egy esti, helyi nevezetességeket és tradíciókat bemutató programmal kedveskedik utasaiknak. 
Nights and Cool Places: személyre szabott, privát élmény csomag az utasok számára minden kikötőben, mint például egy holdfényes gondolázás Velencében.
 
Várjuk Önt is a fedélzeten! Vegyen részt egy Azamara Luxus hajóúton!
AJÁNLATKÉRÉS:
 
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@mediterranhajoutak.hu
 
Azamara - mediterranhajoutak.hu
 


Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak