Azamara hajóutak

Az utazás szerelmeseinek! 5*-os deluxe hajóutak all inclusive ellátással, 3 kisebb hangulatú csodálatos hajóval a legjobb Földközi-tengeri hajó útvonalakkal! Ez az Azamara! 2022 tavasz, nyár, ősz, tél és 2023. tavasz, nyár, ősz, tél!

Hajóutak Mediterrán térségben, ha igazán különlegeset szeretne várjuk Önt!

Próbálja ki és élvezze az 5*-os luxushajók szolgáltatásait, hajózzon a Földközi-tengeren! Álmai hajóútja várja!

Bemutatkozás Azamara hajótársaság!

Az Azamara  5*-os deluxe hajótársaság elődje 2007-ben alakult meg, a Royal Caribbean Cruises cégcsoport tagjaként. Három kisebb hajójának úticéljai olyan egzotikus és különleges kikötők, ahová a nagy hajók nem jutnak el. 
 
Hajók
Három azonos méretű, 690 fő befogadóképességű hajó az Azamara Journey, az Azamara Quest és a 2018-ban csatlakozott Azamara Pursuit. Igazi boutique hajó hotelek, ahol a személyzet arány majdnem az 1 a 2–höz. 
 
Ellátás: all inclusive.
All inclusive ellátás: Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörösbor pohárban (naponta változó, 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok, az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata, angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára, ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.
 
Különlegességek
Destination Immersion Program: azért, hogy
az utasok több időt tölthessenek egy-egy helyszínen, és jobban megismerhessék az adott várost vagy régiót, a hajók hosszabb ideig – akár 1 vagy 2 éjszakát - tartózkodnak a kikötőkben.
AZAmazing Evening Program: minden 7 éjszakás vagy annál hosszabb hajóúton ingyenes. A hajótársaság egy esti, helyi nevezetességeket és tradíciókat bemutató programmal kedveskedik utasaiknak. 
Nights and Cool Places: személyre szabott, privát élmény csomag az utasok számára minden kikötőben, mint például egy holdfényes gondolázás Velencében.
 
Várjuk Önt is a fedélzeten! Vegyen részt egy Azamara Luxus hajóúton!
 
Azamara - mediterranhajoutak.hu
 

Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak Azamara hajóutak