Nyugat-mediterrán hajóutak

Nyugat-mediterrán és Földközi-tenger nyugat hajóutak!

A Nyugat-mediterrán hajóutakon, felfedezhetik velünk a Földközi-tenger nyugati részénék a legszebb és legizgalmasabb partjait. Végig hajózhatunk és megismerhetjük a Francia, a Spanyol, az Olasz riviérák csodálatos tájait. Eljuthatunk a legszebb szigetekre! Vár minket Málta, Szicília, Szardínia, Mallorca és Ibiza! Felejthetetlen élményekkel.

Kirándulásokat tehetünk olyan fantasztikus városokban és üdülőhelyeken, mint például Nizza, Marseille, Monte Carlo vagy Cannes ha csak Franciaországot nézzük, de egy 7-11 éjszakás hajóúton eljutunk Barcelona, Palma de Mallorca, Valencia, Ibiza, Cadiz, Malaga, Alicante vagy Gibraltár városainak is valamelyikébe és az olasz partokat Nápoly, Róma, La Spezia városait nem is említettük.
Hajózzon velünk ezekre a fantasztikus helyekre!

AKÁR MÁR 179 EUR-tól / fő / 7 éj
 

 
A Nyugat-mediterrán tengeri hajós körutazások és hajóutak meseszép strandokkal és napsütéssel várják Önt! Kultúrális látnivalókban is bővelkedik a régió.
 
Válassza akár az európai hajótársaságokat az MSC Cruises vagy a Costa Cruises hajótársaságot és hajóit, vagy akár az amerikai társaságokat a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises vagy a Norwegian Cruise Line hajóit az élmény minden esetben felejthetetlen lesz. A kínálat tavasztól késő őszig széles választékbn áll rendelkezésére legyen szó akár rövid, akár 7-11 éjszakás vagy akár hosszabb hajóútról. 
 
Hívjon minket most és foglalja le hajóútját az aktuális kedvezményekkel.
 
Telefon: +36-62 551-991
Mobil : +36-30 689-7997
E-mail.: info@mediterranhajoutak.hu
Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak Nyugat-mediterrán hajóutak