Kelet-mediterrán hajóutak

Kelet-mediterrán és Földközi-tenger kelet hajóutak!

Fedezze fel hajóútjainkon az Adriai-tenger és a Görög-szigetek legszebb részeit, Horvátország és Olaszország partjait. A Kelet-mediterrán hajóútjainkon akár egy hetes vagy, akár hosszabb hajós körutazást tesznek, felejthetetlen élményekben lesz része.
Induljon a hozzánk közelebbi kikötőkből, Velence, Savona, Genova esetleg Róma kikötőjéből 7 vagy 10 éjszakás hajóutakra.

Hajóutak során a legtöbb esetben egésznapos tartózkodás van a szebbnél szebb helyeken, sétálhat Szicíliában, kirándulhat Krétán, élvezheti a napsütést Mykonosz és Santorini szigetein, bebarangolhatja Rodosz gyönyörű óvárosát, megnézheti Korfu szigetén a Sisi palotát, Athén nevezetes helyeit felkeresheti, megkóstolhatja Nápolyban a legjobb pizzát.

Akár már 199 EUR / fő / 7 éj
 


Ha a hosszabb hajóútjainkat választja a felsorolt úticélok mellet, eljuthat  a törökországi Kusadasi kikötőjéből Ephesusba, érintheti Ciprus szigetén Limmasszol városát, s felkeresheti a Szentföld csodáit Haifa és Jeruzsálem kikötőjéből egyaránt! 
Természetesen mindezt, egy nyaralás alatt, egy fantasztikus luxushajóval, teljes vagy all inclusive ellátással. Bármelyik hajótársaságot vagy luxus hajót választja az élmény örök életre fog szólni. 
 
FŐBB INDULÁSI KIKÖTŐK:
 
Olaszország: Velence, Bari, Trieszt, Genova, Róma (Civitavecchia), Savona
 
Spanyolország: Barcelona
 
Görögország: Athén (Pireusz)
 
Hívjon minket most és foglalja le hajóútját az aktuális kedvezményekkel.
 
Telefon: +36-62 551-991
Mobil : +36-30 689-7997
E-mail.: info@mediterranhajoutak.hu
 
Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak Kelet-mediterrán hajóutak