Földközi-tengeri hajóutak

Leírás a Földközi-tengeri hajóutakról

A Földközi-tengeri hajóutak megmutatják nekünk mindazt ami Európa. Történelmet, kultúrát, lenyűgöző tájakat, kihagyhatatlan turisztikai célpontokat, kikapcsolódást, pihenést! A „Mare Nostrum” (Földközi-tenger) a civilizáció bölcsője, káprázatos élményeket nyújt minden évszakban!

Minden kikötési ponton, felfedezhetjük a számunkra fontos és érdekes helyek, és megtalálhatjuk a számunkra kedvező programokat. Görögországtól Spanyolországig, Franciaországtól Olaszországig, szigetektől a szárazföldig. Válassza bármelyik hajóutunkat, vagy ha nem sikerül választani kérje segítségünket és megtaláljuk azt ami az Ön számára is megfelelő lesz!

vagy

 
Egy hetes vagy hosszabb hajóútjainkon válassza is bármelyik hajótársaság Földközi-tengeri útját impulzosokban nem lesz hiány. Európa legnagyobb és legszebb kikötő városaiból indulhat el! Töltsön el pár napot az indulási kikötőben és fedezze fel a környéket mielőtt elindul a hajóútjára!
 
A 4 és 5 csillagos luxus hajók fantasztikus szolgáltatásait élvezhetjük akár reggeltől estig! De ne feledjük minden nap új kikötő és új élmények várnak minket!
 
Főbb Indulási kikötők:
 
Olaszország: Róma (Civitavecchia), Genova, Savona, Livorno, Nápoly, Velence
Spanyolország: Barcelona, Malaga, Valencia
Franciaország: Marseille
 
Hívjon minket most és foglalja le hajóútját az aktuális kedvezményekkel.
 
Telefon: +36-62 551-991
Mobil : +36-30 689-7997
E-mail.: info@mediterranhajoutak.hu
 

Vagy kérje ajánlatunkat online

KIEMELT AJÁNLATAINK:

Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak