Földközi-tengeri hajóutak

Földközi-tenger és Mediterrán hajóutak!

A Földközi-tengeri hajóutak megmutatják nekünk mindazt ami Európa. Történelmet, kultúrát, lenyűgöző tájakat, kihagyhatatlan turisztikai célpontokat, kikapcsolódást, pihenést! A „Mare Nostrum” (Földközi-tenger) a civilizáció bölcsője, káprázatos élményeket nyújt minden évszakban!

Minden kikötési ponton, felfedezhetjük a számunkra fontos és érdekes helyek, és megtalálhatjuk a számunkra kedvező programokat. Görögországtól Spanyolországig, Franciaországtól Olaszországig, szigetektől a szárazföldig. Válassza bármelyik hajóutunkat, vagy ha nem sikerül választani kérje segítségünket és megtaláljuk azt ami az Ön számára is megfelelő lesz!
 

 
Egy hetes vagy hosszabb hajóútjainkon válassza is bármelyik hajótársaság Földközi-tengeri útját impulzosokban nem lesz hiány. Európa legnagyobb és legszebb kikötő városaiból indulhat el! Töltsön el pár napot az indulási kikötőben és fedezze fel a környéket mielőtt elindul a hajóútjára!
 
A 4 és 5 csillagos luxus hajók fantasztikus szolgáltatásait élvezhetjük akár reggeltől estig! De ne feledjük minden nap új kikötő és új élmények várnak minket!
 
Főbb Indulási kikötők:
 
Olaszország: Róma (Civitavecchia), Genova, Savona, Livorno, Nápoly, Velence
Spanyolország: Barcelona, Malaga, Valencia
Franciaország: Marseille
 
Hívjon minket most és foglalja le hajóútját az aktuális kedvezményekkel.
 
Telefon: +36-62 551-991
Mobil : +36-30 689-7997
E-mail.: info@mediterranhajoutak.hu
 

 

Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak Földközi-tengeri hajóutak