AZAMARA - AKCIÓS MEDITERRÁN HAJÓUTAK

Azamara Savings akció:  Azamara hajóútra akár 60% kedvezmény

Azamara 5*-os deluxe all inclusive mediterrán hajóutak kihagyhatatlan kedvezménnyel!

foglalási időszik: 2021. jún. 01 – aug. 31.

indulási időpontok: minden 2021. augusztus 28 – 2022. november 30. között induló hajóút

régió: minden régió
 
kabin kategória: mindegyik kategória esetén érvényes
 
hajók: összes hajó

 

  

 

 
Minden Azamara hajóút all inclusive: Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörösbor pohárban (naponta változó, 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok, az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata, angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára, ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.
 
Minden Azamara hajóúthoz: AZAmazing Evening Program - minden 7 éjszakás vagy annál hosszabb hajóúton ingyenes ajándék program. A hajótársaság egy esti, helyi nevezetességeket és tradíciókat bemutató programmal kedveskedik utasaiknak.
 
 

Foglalási feltételek:
*A kedvezményes ajánlatok egymással összevonhatók, amennyiben az egyes ajánlatok feltételei nem zárják ki egymást.
A kedvezmények és megtakarítások a kabinárból kerülnek levonásra, a kikötői illeték összege teljes egészében fizetendő!Az akciók kizárólag új foglalásokra, a megadott foglalási időszakban leelőlegezett hajóutakra vonatkoznak a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok esetében élnek. 
Az akciós ajánlatok a szabad kapacitás függvényében érvényesek, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, a fentieken kívül semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonhatók és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat.
 
mediterranhajoutak.hu - Az utazás és az élmény

AZAMARA - AKCIÓS MEDITERRÁN HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS MEDITERRÁN HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS MEDITERRÁN HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS MEDITERRÁN HAJÓUTAK